⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
AhahaHawalı Olmak İçin
Yok be Hüseyin kardeş neresi şekil duruyor.Güzel Gözüktüğü İçin Daha Şekil Duruyor
Aynen bir de onlardan vardı unutmuşum.Genelde keko denilen tiplerde var tabi bi büyük bi küçük yazan örnek SeLaM cAnIm BeN AmCaNıM
Çok Hawlı Mowuq YaaHawalı Olmak İçin
Nedense böyle yazıları heceleyesim geliyor.Değişik Bir Uğraş El Alışkanlığı Olabilir Ama Zahmetli Gördüğünüz Gibi
Yok be hocam kekolukla alakalı değildir. Ya el alışkanlığı, ya dikkat çekmek, yada ne bileyim üretemedim başka bir şey.Belki el alıskanlıgı yapmıs olabilir diye dusundum bendede vardı o olay fakat kuralları okuyunca duzeltilebilir ama keko degılım yanı eskıde kalma bir adet gibi birsey
Bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama öyle yazıları okurken her kelimeden sonra nokta varmış gibi, her kelimeyi duraksayarak okuyorum. O zaman bende var bir arıza.Daha iyi görünsün diye maksat yazı yakışıklı olsun
Adam gibi türkçe kurallarına göre yazılsa sıkıntı yok ben bile telefondan yazarken noktalama kurallarını ve ayırma kurallarını atlıyorum ama yazdığım yazıda büyük küçük harfe dikkat ederimYok be hocam kekolukla alakalı değildir. Ya el alışkanlığı, ya dikkat çekmek, yada ne bileyim üretemedim başka bir şey.
Post automatically merged:
Bir tek bana mı oluyor bilmiyorum ama öyle yazıları okurken her kelimeden sonra nokta varmış gibi, her kelimeyi duraksayarak okuyorum. O zaman bende var bir arıza.
Merhaba Arkadaşlar Ben Alpay Az Önce Pubg Mobile Oynarken Sebepsiz Yere Ban Yedim Nasıl Kaldırabilirim?''
Kız tavlamak için tamamenkekoların numaraları işte napıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?