DZBraceleon' Alıntı:Teşekkür ederim kardeşim :dOzan1' Alıntı:Avatarı yakıyo Bro![]()
Photoshop CC Kullanıyorum kardeşim avatar yapma programı felan yokdetsanti02' Alıntı:DZBraceleon AVATAR YAPMA PROGAMIMI VAR SENDE YOKSA NASIL YAPIYORSUN
Buyur Kardeşim sende benim gibi wolfiansın heralde :d Derek Hale yaptım umarım beğenirsin.tamer1221' Alıntı:Aga TaMeR diye bi adet yaparsan sevinirim resim olarak teen wolf felan öyle bişey olursa rep verecemEllerine sağlık şimdiden
![]()
![]()
tamer1221' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:Teşekkür ederim kardeşim :dOzan1' Alıntı:Avatarı yakıyo Bro![]()
Photoshop CC Kullanıyorum kardeşim avatar yapma programı felan yokdetsanti02' Alıntı:DZBraceleon AVATAR YAPMA PROGAMIMI VAR SENDE YOKSA NASIL YAPIYORSUN
Buyur Kardeşim sende benim gibi wolfiansın heralde :d Derek Hale yaptım umarım beğenirsin.tamer1221' Alıntı:Aga TaMeR diye bi adet yaparsan sevinirim resim olarak teen wolf felan öyle bişey olursa rep verecemEllerine sağlık şimdiden
![]()
![]()
Adamsın be :heart: Harika olmuş ellerine sağlık. :shy:
Kralcan63' Alıntı:benmi yapam sana
mstkmlnr' Alıntı:DZBraceleon kardeşim üyelere yardım ettiğin için teşekkürler repini veriyorum adamsın <3
TunahanDuruk' Alıntı:Kardeş bana güzel 200x200 avatar yapar mısın üstünde Tunahan yazsın 3 tane farklı resimde olsun Şimdiden ellerine sağlık
ceyhun_aga' Alıntı:KARDEŞİM BANADA Bİ EL ATSAN DİYORUM![]()
DZBraceleon' Alıntı:ceyhun_aga' Alıntı:KARDEŞİM BANADA Bİ EL ATSAN DİYORUM![]()
Nasıl bir şey istiyorsun dostum söyle hemen yardımcı olayım :d
Kafana gore kardeşim güzel olsunda![]()
DZBraceleon' Alıntı:TunahanDuruk' Alıntı:Kardeş bana güzel 200x200 avatar yapar mısın üstünde Tunahan yazsın 3 tane farklı resimde olsun Şimdiden ellerine sağlık
Kusura bakma dostum yorumu yeni gördüm
![]()
![]()
![]()
ceyhun_aga' Alıntı:DZBraceleon' Alıntı:ceyhun_aga' Alıntı:KARDEŞİM BANADA Bİ EL ATSAN DİYORUM![]()
Nasıl bir şey istiyorsun dostum söyle hemen yardımcı olayım :d
Kafana gore kardeşim güzel olsunda
HADİ KARDEŞİM