Valorantta hile yapmak istediğimde "bundan 3 hafta önce " install-interception driverleri felan yüklemiştim şuandada driverler hala duruyor sanırım çünkü her açtığım hesap ban yiyor pci 2 defa formatladım hala ban yiyor hesaplar lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi not: mesaj kasacaksan raporlarım kardeşim
hocam pubg lıte tartısma bolumunde hwıd ban kaldırma ıle post attım o sana yardımcı olacaktır olmazsa ekle bakalım dcValorantta hile yapmak istediğimde "bundan 3 hafta önce " install-interception driverleri felan yüklemiştim şuandada driverler hala duruyor sanırım çünkü her açtığım hesap ban yiyor pci 2 defa formatladım hala ban yiyor hesaplar lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi not: mesaj kasacaksan raporlarım kardeşim
Hocam bildiğim kadarıyla hwid ban atmıyor yani atsa dahi benim hesabımla sen girdiğinde oyuna giriş yapması gerekmez mi ?hocam pubg lıte tartısma bolumunde hwıd ban kaldırma ıle post attım o sana yardımcı olacaktır olmazsa ekle bakalım dc
StRangerR#8095
2 defa format attım kardeşimkral tek çaresi format atmak şuan
eger ban ekran kartına atıldıysa format care etmezkral tek çaresi format atmak şuan
kardeşim iyi okudun mu ? 2 defa format attım demişimformat atmayı denersen, çözülürse haber eder misin kral?
bu arada ekran kartım yokeger ban ekran kartına atıldıysa format care etmez
ben şöyle düşünüyorum hocam install-interception.exe aim bot için driver galiba bunu uninstall yaparsam belkide sorunu çözebileceğimkral o zaman şuan elden gelen pek birşey yok format ile düzelmedi ise donanımsal birşeyin serial numarasına ban atmışlardır ama illaki çıkacak spoofer
evet gerekır hocam belkıde hesap + pc banı atıyorda olabılır bılmıyorum tam volarant ıle pek bılgılı degılım fakat basak pcden aynı hesabı dene bırde anlayamadım tam kafam yandıHocam bildiğim kadarıyla hwid ban atmıyor yani atsa dahi benim hesabımla sen girdiğinde oyuna giriş yapması gerekmez mi ?
sıstem ne apumu ozaman anakarta veya baska donanıma atmıstır[automerge' Alıntı:1591209049[/automerge]
bu arada ekran kartım yok
baska pc de hesaba girmiyor hesap banında okeyiz ama demek istediğim konu şuevet gerekır hocam belkıde hesap + pc banı atıyorda olabılır bılmıyorum tam volarant ıle pek bılgılı degılım fakat basak pcden aynı hesabı dene bırde anlayamadım tam kafam yandı
ozaman o pcden erısımı engelledı her actıgında algılıyor ve lap yapıstırıyor banı ıp banda atmıs olabılır engellemıstır ıp her actıgında lapbaska pc de hesaba girmiyor hesap banında okeyiz ama demek istediğim konu şuher açtığım hesap banlanır mı abi pc de 0 hile varken bunu vanguard neyi nasıl hile diye göstererek banlaya biliyor beni tuhaf
aga cıddımısın ? ıkı saatır ne konusuyoruz bizFormatla geçmediyse bileşenlerinin seri numarasına atılmış olabilir hwid ban kaldırmalar var onlara bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?