☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ozaman 3.5 atılır 4x4 lük yaşanır...Hayat üç buçukla, dört arasındadır ya üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...
Onu bunu bilmem kimseye anlatmadığın bişeyi çok güzel yaşıyosunAnlatılmaz yaşanır...
Yaşa KAnkamOzaman 3.5 atılır 4x4 lük yaşanır...
Daha hikayemiz çokOnu bunu bilmem kimseye anlatmadığın bişeyi çok güzel yaşıyosun
öldüm bro saolasın kısa yoldan ölümOzaman 3.5 atılır 4x4 lük yaşanır...
Kankam nerelerdesin ya 4 5 sayfadır görmüyorum seniöldüm bro saolasın kısa yoldan ölüm
bro çay felan demledim azda yemek koydum burdayım simdi bir sureKankam nerelerdesin ya 4 5 sayfadır görmüyorum seni
Buralardayım dostumKankam nerelerdesin ya 4 5 sayfadır görmüyorum seni
bak reis seni yalnız bırakmamısBuralardayım dostum
Biz kimseyi yarı yolda bırakmayızbak reis seni yalnız bırakmamıs
allah razı olsun bizde bırakmayız da ramazan var yarınBiz kimseyi yarı yolda bırakmayız
Sahura kadar burdayız da yatmazsam olmaz tabiallah razı olsun bizde bırakmayız da ramazan var yarın
bro uykun varsa tutmayalım seni dinlen istersenSahura kadar burdayız da yatmazsam olmaz tabi
Sen hep burdasın reisBuralardayım dostum
Eywallah dostum şimdiden hayırlı ramazanlarSen hep burdasın reiseyvAllah baştacısın.
kanka adamın uykusu gelirse yatar zaten bizim dur dememizle duracak değil yabro uykun varsa tutmayalım seni dinlen istersen
Hayırlı ramazanlar reis çıkıyor musun?Eywallah dostum şimdiden hayırlı ramazanlar
dogrudur reis ne biliyim bitkin gibi hissettim adamıkanka adamın uykusu gelirse yatar zaten bizim dur dememizle duracak değil ya
Post automatically merged:
Hayırlı ramazanlar reis çıkıyor musun?
Ahahahah haklısın bende öyle hissettim, kankam sen hangi oyunları oynuyosundogrudur reis ne biliyim bitkin gibi hissettim adamı
legue of legend, pubg, march of empires bro bu 3ndeyım geneldeAhahahah haklısın bende öyle hissettim, kankam sen hangi oyunları oynuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?