- Konuyu başlatan
-
kankam ben sana söyleyim benim düşünceme göre bu biyolojik silah usa çıkarmış olabilir çinin nüfusunu düşürmek için çinde heryer ile sürekli alışveriş içinde olduğu için bu kadar hızlı dağılmış olabilirvalla bende oyle dusunuyorum, bir yarasa gribi bukadar olmaması lazım tamam yiyen öldüde nasıl dagılıyor bukadar ilginç gerçekten
valla usa cıkardımı bilmiyorumda usanın halı daha kotu olacak çok insan olmeye basladıkankam ben sana söyleyim benim düşünceme göre bu biyolojik silah usa çıkarmış olabilir çinin nüfusunu düşürmek için çinde heryer ile sürekli alışveriş içinde olduğu için bu kadar hızlı dağılmış olabilir
eee kanka takdiri ilahi gebersinler bırak müslüman ülkelerle çok uğraşıyolardı teröristlere silah yardımı yapıyolardı şimdi hepsi durdu biraz böyle kalsın sonra kaldırırz benim anlamadığım nokta bizim kadar hiç bir ülkenin maske stoğu yokmuş bizim ülke acaba bunu öngörü olarak mı öğrendivalla usa cıkardımı bilmiyorumda usanın halı daha kotu olacak çok insan olmeye basladı
valla muslumanlar bu corona sayesınde bu yıl olmuyor ramazanda inş su hındıstanada bulasır hiçbir hintliyi sevmiyorum muslumanlara sureklı zarar veriyorlareee kanka takdiri ilahi gebersinler bırak müslüman ülkelerle çok uğraşıyolardı teröristlere silah yardımı yapıyolardı şimdi hepsi durdu biraz böyle kalsın sonra kaldırırz benim anlamadığım nokta bizim kadar hiç bir ülkenin maske stoğu yokmuş bizim ülke acaba bunu öngörü olarak mı öğrendi
Kankam müslümanlara en çok zararı verenler müslümanlar biz kendi kendimizi yok ediyoruz birlik olsak aslında oyunlara gelmesek bunların hiçbiri başımıza gelmez Allahın sopası yok işte böcekler basıyo virüsler çıkıyo küçücük çocuğu öldürdüler çocuk Allahıma şikayet edecem sizi demiş biz bunlara engel olamadık işte eski gücümüz yok yerindevalla muslumanlar bu corona sayesınde bu yıl olmuyor ramazanda inş su hındıstanada bulasır hiçbir hintliyi sevmiyorum muslumanlara sureklı zarar veriyorlar
knk bizi bir yapmaya çalısıyorlar zaten ondan bir olamıyoruz tam bir olcaz mezhep kavgası cıkıyor normal degıl yanı bunlar adamlar sureklı muslumanlardan ugrasıyorKankam müslümanlara en çok zararı verenler müslümanlar biz kendi kendimizi yok ediyoruz birlik olsak aslında oyunlara gelmesek bunların hiçbiri başımıza gelmez Allahın sopası yok işte böcekler basıyo virüsler çıkıyo küçücük çocuğu öldürdüler çocuk Allahıma şikayet edecem sizi demiş biz bunlara engel olamadık işte eski gücümüz yok yerinde
aynen kankam aynen vallahi bak müslümanlara geçmişlerini unutturuyorlar, filmlerle vs çocukların aklındaki Yaratıcı yerine Thor gibi :Iron man gibi saçma sapan mitolojik inançlarını yerleştiriyorlar bizde bunlara izin veriyoruzknk bizi bir yapmaya çalısıyorlar zaten ondan bir olamıyoruz tam bir olcaz mezhep kavgası cıkıyor normal degıl yanı bunlar adamlar sureklı muslumanlardan ugrasıyor
aynen oyle knk simdiden 1 yasındakı cocugun elinde telefon var oyun oynuyor akılları gidiyor kötü zaman be inş düzeliriz tüm islamiyet alemiaynen kankam aynen vallahi bak müslümanlara geçmişlerini unutturuyorlar, filmlerle vs çocukların aklındaki Yaratıcı yerine Thor gibi :Iron man gibi saçma sapan mitolojik inançlarını yerleştiriyorlar bizde bunlara izin veriyoruz
Aynen kankam ramazan geldi valla belki de millet oruca sarılınca bu illet kalkıp gidecek dünyadan olur mu olur yoktan var eden Allah var olanı da yok eder.aynen oyle knk simdiden 1 yasındakı cocugun elinde telefon var oyun oynuyor akılları gidiyor kötü zaman be inş düzeliriz tüm islamiyet alemi
umarım olur bir dirilliş yaşarız, belkide kıyamet gelmiştir ölebilirizAynen kankam ramazan geldi valla belki de millet oruca sarılınca bu illet kalkıp gidecek dünyadan olur mu olur yoktan var eden Allah var olanı da yok eder.
Kıyamet alametleri gerçekleşmedi kanka kıyamet gününden 40 yıl önce mehdi a.s gelecek dünyayaumarım olur bir dirilliş yaşarız, belkide kıyamet gelmiştir ölebiliriz
dogrudur knk belkide gelmiştir ? ne biliyorsun baksana millet kacacak yer aramaya basladı bile deccalde inmiştir belkide zamanla görcez ama biz bunları biliyorsan sanırım göremeyiz daha gizli gelirKıyamet alametleri gerçekleşmedi kanka kıyamet gününden 40 yıl önce mehdi a.s gelecek dünyaya
dostum çok kötü bir boşluğa düşmüşsün sen ama böyle bişeyde gülünmez yani salladığını anlayabiliyorumeski sevgilimin beni aldattığını onun yeni sevgilisinden öğrendim o kişide en yakın kankamdı
en cokta arkadasın olunca koyuyor be ne yapalım yak bı sıgara geçsineski sevgilimin beni aldattığını onun yeni sevgilisinden öğrendim o kişide en yakın kankamdı
kankam ben mehdiyim diyip mucize gerçekleştiren kimse yok şuan yeryüzündedogrudur knk belkide gelmiştir ? ne biliyorsun baksana millet kacacak yer aramaya basladı bile deccalde inmiştir belkide zamanla görcez ama biz bunları biliyorsan sanırım göremeyiz daha gizli gelir
knk oyle birşey olsa zaten inanır herkes, ben mehdiyim der deccal cıkar ortaya mehdi soylemez oyle allahın yolu ıcın davet eder insanlarıkankam ben mehdiyim diyip mucize gerçekleştiren kimse yok şuan yeryüzünde
Takma boşver sen değil onlar kaybetmiş dostumkeşke gerçek olmasa .d ama pekte sıkıntı değil sonuç olarak güvenini kıran birinin hayatından çıkması iyi bir şey hatta 2
dövmemişmiydi o ?8.sınıfta sigara içerken müdüre yakalanmak tabi sonuç olarak disiplin cezası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?