Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga dışarda arkadaşla kahve içiyorudk bitane dayı arkadaşın kahvesine çarpmıştı üstü full kahve dökülmüştü rezil olmuştu :d

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk kafanmı guzel sdghkjsd

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tam gözümün önünde cinayet yaşanmasından sonra başka heyecanlı ve çirkin bi şey yaşayamm gibi

Üye
6 HİZMET YILI
birkere eve hırsız girmişti daha küçüktüm 6 yaşında felan babaannem su almaya gitti karalnlıktı bende uyandan wcye gidecektim babaannem hırısız gördü ama sonuç hırsız babaannemi kybettik 3 yerinden bıçakladı hırsız o yüzden karanlıktan çok korkuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
2 Yıllık beraber olduğum insan beni aldattı komik olan şey ise aldatılmayı hak etmem oldu.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lisedeyken arkdaşlarla interrnetten öğrenip sis bombası yapmıştık. Bombayı okulda patlattık. kendimizi çok hızlı bi şekilde müdürün karşısında bulduk. Hemen odadaki dev ekran tv'de de kamera kaydı oynuyodu

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
20 yıllık 4 arkadaşım kardeşlerim bana soğuk davraanmas eskisi gibi olmalaları

Yatıştırıcı ilaçlar ve atıştırmalıklar
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kızın babasına çarşıda kızla el ele yakalandık. Adam aradı kıza yoklama çekti nerdesin felan filan eve geç dedi. Böyle yırttık

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benım anım şaşırdıgım ve sevındıgım çok almak ıstedıyım bısey vardı arkadaşlar ama nası ıstıyorum bır bluetooth hoparlor ınternetten sureklı arastırıyorum falan sonrasında bir gun teyzeme gitti içeri girdim montumu cıkarıp oturdum telıvızyon unıtesıne bır baktım almak ıstedıyım urun teyze dedım nerden cıktı bu amcan dukkana gıtmıs bunu cok onermısler almıs dedı dunyalar benım oldu hemen denedım o üründe jbl go

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İlk okulda çişimi tutmakta zorluk çeken bi çocuktum hep,sınıf hocamıda hiç sevmezdim,bi gün yine derste tuvalet için izin aldım inatla bana izin vermedi bende tepkimi altıma işiyerek savuşturdum utandım ama hocaya tepkimi gösterdiğim içinde kendimi bir gururlu hissemedim değil

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
valla şu aşk hayatı beni aşktan soğuttu o kadar sevdim emek verdim değmezmiş onu anladım hayatta herşeyden ders alıyoruz bakalım biz ne zaman kazanıcaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...