Uzman Üye
Cok sukur suratimda herhangi bir iz yoktu kafamda biraz sislikler vardi bide bicak yarasi baskada biseyim yoktubiskivuden kavgamı cıkarmıs, geçmiş olsun yine de iyi benzetmişlerdir seni
Hocam Bu konuyu Acman Cok eglendım Iyıkı actınşu lisedeki anılar ne kadar güzel oluyor her gün peçete alıyodum bi kutu ıslatıp ıslatıp tahtaya atıyoduk *** arkadaşımla yapışıyodu hoca yapanı arıyodu tüüm ders kaynıyodu okulun kapanmasına 1 hafta kala yakalandıydık hoca çok fena kızarttıydı kulaklarımızı
görüyor zaten de küçücük bebeden dayak mı yiyecez sendegörmesin sakın seni, ablama sen zamanında neler yaptın diye atlamasın ustune
hiç bişey yokmus canımCok sukur suratimda herhangi bir iz yoktu kafamda biraz sislikler vardi bide bicak yarasi baskada biseyim yoktu
sen çok gösterme kendini yine bir gun toplar arkadasları gelir yanınagörüyor zaten de küçücük bebeden dayak mı yiyecez sende
Lise çok farklı bir ortam kanka lisenin ortamını ne ortaokulda ne üni'de ne de başka master yapacagın yerde bulamazsın yaşasın saykoliselilerşu lisedeki anılar ne kadar güzel oluyor her gün peçete alıyodum bi kutu ıslatıp ıslatıp tahtaya atıyoduk *** arkadaşımla yapışıyodu hoca yapanı arıyodu tüüm ders kaynıyodu okulun kapanmasına 1 hafta kala yakalandıydık hoca çok fena kızarttıydı kulaklarımızı
seni bisküvi için çizen başkasına ne yapmaz HAHhahaCok sukur suratimda herhangi bir iz yoktu kafamda biraz sislikler vardi bide bicak yarasi baskada biseyim yoktu
iyi sohbet ediyoruz yazmasanız bile okuyun illaki gülersiniz yaniHocam Bu konuyu Acman Cok eglendım Iyıkı actın
bir biskıvu icin adama neler yapmıslar neden acaba bıskuvuyu calmıs sanırımseni bisküvi için çizen başkasına ne yapmaz HAHhaha
Liseyi bitemem dışında her şey güzeldiLise çok farklı bir ortam kanka lisenin ortamını ne ortaokulda ne üni'de ne de başka master yapacagın yerde bulamazsın yaşasın saykoliseliler
Cocuk ztn birkac ay sonra hapise girdi gasp etmekten.seni bisküvi için çizen başkasına ne yapmaz HAHhaha
Beyler herkes yaksınsirf seviyorum diye terkedildim
ama şuna inanıyorum ki bizim zamanımızda ki ortamlar şuanki lise ortamlarından bin kat daha iyidirLiseyi bitemem dışında her şey güzeldio p*ç ortamı gerçekten hiç bi yerde bulamıyosun türlü türlü insan ahhh ahhh
ağa be yakalım senin içinsirf seviyorum diye terkedildim
Abı En komık Okudugum Yazbir biskıvu icin adama neler yapmıslar neden acaba bıskuvuyu calmıs sanırım
o çocuk da sıkıntı var bilader ruh hastası oCocuk ztn birkac ay sonra hapise girdi gasp etmekten.
öyle insanlardan uzak durmak lazım kankam gerek yok öldürürsü elinde kalır adam sayalarlar da hapise atarlarCocuk ztn birkac ay sonra hapise girdi gasp etmekten.
jasajsahahahahahha harbiden çalmış herelde arkadaş ödaödöadAbı En komık Okudugum Yaz
drkesici
bir biskıvu icin adama neler yapmıslar neden acaba bıskuvuyu calmıs sanırım
katılıyorum kankam ortalık manyak dolmuşo çocuk da sıkıntı var bilader ruh hastası o
:d.D .D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?