bitiremessin bro sen bu okulu coronada var zaten hayatta bitmezParamedik okuyorum 2 yıllık bir bölümün 3.yılındayım ve hala 1. sınıfım
Hocam Oyle Insanları Kınamamak Lazım Uzak Durmak Deıl Onlar Aılesı Sourunlu Olunca Ortaya Cıkıyor Suca Meıllı Aılelerın Cocukları OnlarLA ıyı dıyolak Kurarsanız Emınım En yakın Arkadasınız Olabılır Bende Oyle Cok var KNK :döyle insanlardan uzak durmak lazım kankam gerek yok öldürürsü elinde kalır adam sayalarlar da hapise atarlar
kanka seni okula göndermekle yanlış yapmışlar sen bırak okulu sanayiye git üni mezunlarının gözü yaşlı çöp topladıgını görüyorumParamedik okuyorum 2 yıllık bir bölümün 3.yılındayım ve hala 1. sınıfım
Bende öyle düşünüyorum ama sağolsunlar vizeleri online yapmışlar tek temenlim geçmekbitiremessin bro sen bu okulu coronada var zaten hayatta bitmez
böyle tipler benim lisedede vardı onları görünce yolumuzu değiştiriyordukkatılıyorum kankam ortalık manyak dolmuş
Bende'de vardı kankam ama çoğu hapiste yani şuan 18 dedim mi hapise girdi bebeler ne gerek var yanlarında takılsan sende girersinHocam Oyle Insanları Kınamamak Lazım Uzak Durmak Deıl Onlar Aılesı Sourunlu Olunca Ortaya Cıkıyor Suca Meıllı Aılelerın Cocukları OnlarLA ıyı dıyolak Kurarsanız Emınım En yakın Arkadasınız Olabılır Bende Oyle Cok var KNK :d
hayırlısı bro inş bitirirsinBende öyle düşünüyorum ama sağolsunlar vizeleri online yapmışlar tek temenlim geçmek
Üniversite mezunu olmak dediğin gibi çok zor iş bulmak acayip zor torpilin olmadan asla yapamazsın ama benim avantajım sağlık bölümüydü ki gördüğünüz gibi coronadan dolayı baya alım yapıyorlar inşallah işsiz kalmamkanka seni okula göndermekle yanlış yapmışlar sen bırak okulu sanayiye git üni mezunlarının gözü yaşlı çöp topladıgını görüyorum
Yok aga ne calmasi adamlar ztn piskopatti durduk yere kavga cikarmak istediler bende derslerini verdim ha sonrasi iyi olmadi ama olan oldu artk ne yapalimbir biskıvu icin adama neler yapmıslar neden acaba bıskuvuyu calmıs sanırım
Eyvallah sağolasınhayırlısı bro inş bitirirsinama sanmıyorum omur gecer
işsiz kalmamak için ölme bekle biraz ortalık durulsunÜniversite mezunu olmak dediğin gibi çok zor iş bulmak acayip zor torpilin olmadan asla yapamazsın ama benim avantajım sağlık bölümüydü ki gördüğünüz gibi coronadan dolayı baya alım yapıyorlar inşallah işsiz kalmam
Beni abisi yakaladı onu ne yapacaz senin kisi yine iyiymişkötü ve çirkin olarak kızın annesine yakalandım. iyi ve güzel olarak o heyacan cok iyidi
iyi bakalım geçmiş olsun bdiaha dikkat et onlara bu kadar zarar verme hahahaYok aga ne calmasi adamlar ztn piskopatti durduk yere kavga cikarmak istediler bende derslerini verdim ha sonrasi iyi olmadi ama olan oldu artk ne yapalim
ara sira zoruma gitsede yapacak bisey yok
Hocam Isyankar Olma sıkıntılaara Soyle Bı gozle Bak Yuksekten Bakma Sankı Hıc Yokmus Gıbı Bakreis dogdugum gunden bu yana hayatım tamamen sıkıntı hangısınden baslasam bılemedım sımdı
Birileri ölecek ki diğerleri yaşasın be kanka inşalalh bu günlerde biterişsiz kalmamak için ölme bekle biraz ortalık durulsun
valla bro geçmiş olsun sana ozamanBeni abisi yakaladı onu ne yapacaz senin kisi yine iyiymiş
aga şimdiki çocuklar bilmez ama ben çocukken 1 tl bana 2 gün yetiyordu meybuzlar 10 kuruştu sandwiçler 1 tl şimdi nerde o eski günler küçükken huzurumuz vardı sorumluluklarımız yoktu şimdi insan büyüdükçe ihtiyaçları ve sorumlulukları artıyor insan sıkılıyor be5 . ci sınıdfta cocuklar tostumu caldılar bende sıralarının ustune yapıskan dokmusdum oturdular neyse ertesı gun bunlar benle kavga yaptılar tost genelde kavgalar boyle zaten çoçuk olmak harıka bı duyguydu 25 krşluk çipsler
bitecek kankam elbet sona erecek bu kıyımBirileri ölecek ki diğerleri yaşasın be kanka inşalalh bu günlerde biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?