Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
öyle insanlardan uzak durmak lazım kankam gerek yok öldürürsü elinde kalır adam sayalarlar da hapise atarlar
Hocam Oyle Insanları Kınamamak Lazım Uzak Durmak Deıl Onlar Aılesı Sourunlu Olunca Ortaya Cıkıyor Suca Meıllı Aılelerın Cocukları OnlarLA ıyı dıyolak Kurarsanız Emınım En yakın Arkadasınız Olabılır Bende Oyle Cok var KNK :d

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Paramedik okuyorum 2 yıllık bir bölümün 3.yılındayım ve hala 1. sınıfım
kanka seni okula göndermekle yanlış yapmışlar sen bırak okulu sanayiye git üni mezunlarının gözü yaşlı çöp topladıgını görüyorum

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende'de vardı kankam ama çoğu hapiste yani şuan 18 dedim mi hapise girdi bebeler ne gerek var yanlarında takılsan sende girersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
kanka seni okula göndermekle yanlış yapmışlar sen bırak okulu sanayiye git üni mezunlarının gözü yaşlı çöp topladıgını görüyorum
Üniversite mezunu olmak dediğin gibi çok zor iş bulmak acayip zor torpilin olmadan asla yapamazsın ama benim avantajım sağlık bölümüydü ki gördüğünüz gibi coronadan dolayı baya alım yapıyorlar inşallah işsiz kalmam

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
5 . ci sınıdfta cocuklar tostumu caldılar bende sıralarının ustune yapıskan dokmusdum oturdular neyse ertesı gun bunlar benle kavga yaptılar tost genelde kavgalar boyle zaten çoçuk olmak harıka bı duyguydu 25 krşluk çipsler

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
işsiz kalmamak için ölme bekle biraz ortalık durulsun

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yok aga ne calmasi adamlar ztn piskopatti durduk yere kavga cikarmak istediler bende derslerini verdim ha sonrasi iyi olmadi ama olan oldu artk ne yapalim
ara sira zoruma gitsede yapacak bisey yok
iyi bakalım geçmiş olsun bdiaha dikkat et onlara bu kadar zarar verme hahaha

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga şimdiki çocuklar bilmez ama ben çocukken 1 tl bana 2 gün yetiyordu meybuzlar 10 kuruştu sandwiçler 1 tl şimdi nerde o eski günler küçükken huzurumuz vardı sorumluluklarımız yoktu şimdi insan büyüdükçe ihtiyaçları ve sorumlulukları artıyor insan sıkılıyor be
Post automatically merged:

Birileri ölecek ki diğerleri yaşasın be kanka inşalalh bu günlerde biter
bitecek kankam elbet sona erecek bu kıyım

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
7. sınıfta yanıkdaki kız kopyaları bacağına yazmıştı, yanımda eteği her kaldırıyor bende tepki tabi bakıyorum, ona bakmakdan bir halt yazamadım, kız 90 aldı ben 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...