- Konuyu başlatan
-
kankam aklına hangisi yatıyorsa ondan başla anonimiz zaten kim olduğumuz belli değil dök içinireis dogdugum gunden bu yana hayatım tamamen sıkıntı hangısınden baslasam bılemedım sımdı
hahaha sende yannıs bakmasssın broo7. sınıfta yanıkdaki kız kopyaları bacağına yazmıştı, yanımda eteği her kaldırıyor bende tepki tabi bakıyorum, ona bakmakdan bir halt yazamadım, kız 90 aldı ben 20
aynen öyle kanka :d :d d:katılıyorum kankam ortalık manyak dolmuş
Hocam Eskıden 1 tl 1 gün yeterdi eskıden çoğu bakkallarda genel fıyatlar 25 kuruş 50 kuruş vay be eskı gunler ozledım sımdı 1 tl 1 dk yetmıyor dusunun nasıl bır cağBende'de vardı kankam ama çoğu hapiste yani şuan 18 dedim mi hapise girdi bebeler ne gerek var yanlarında takılsan sende girersin
dur anlatırsa bitmez adamın derdi cok tehlikelikankam aklına hangisi yatıyorsa ondan başla anonimiz zaten kim olduğumuz belli değil dök içini
20 aldığına değmiştir umarım7. sınıfta yanıkdaki kız kopyaları bacağına yazmıştı, yanımda eteği her kaldırıyor bende tepki tabi bakıyorum, ona bakmakdan bir halt yazamadım, kız 90 aldı ben 20
HAYAT PAHALIŞTI kanka simit ayran +1 sakız 1 lira ydı şimdi geçin bakayım 1 lirayla hiç bir şey alamassınHocam Eskıden 1 tl 1 gün yeterdi eskıden çoğu bakkallarda genel fıyatlar 25 kuruş 50 kuruş vay be eskı gunler ozledım sımdı 1 tl 1 dk yetmıyor dusunun nasıl bır cağ
kesinlikle katılıyorum kankam devir kötü şuan ülke kötü halde ekonominin canlanması sadece 2023 e bağlıHocam Eskıden 1 tl 1 gün yeterdi eskıden çoğu bakkallarda genel fıyatlar 25 kuruş 50 kuruş vay be eskı gunler ozledım sımdı 1 tl 1 dk yetmıyor dusunun nasıl bır cağ
sorma ya o gunleri ozledi insan tertemizde doyuyorduk simitler daha buyuktuHAYAT PAHALIŞTI kanka simit ayran +1 sakız 1 lira ydı şimdi geçin bakayım 1 lirayla hiç bir şey alamassın
1 liraya şuan simit satanlar var kanka ama ayran olmadan gitmez oHAYAT PAHALIŞTI kanka simit ayran +1 sakız 1 lira ydı şimdi geçin bakayım 1 lirayla hiç bir şey alamassın
kanka lisede 2 kere üst üste kaldım peder varya bi gör üvey evlat muamelesi görmüştüm evde çok içerledim çalıştığım parayı eve getiriyodum gözüne girebilmek için hala bile arada bir vuruyor yüzüme okusaydun böyle olmazdı diye mk :dParamedik okuyorum 2 yıllık bir bölümün 3.yılındayım ve hala 1. sınıfım
antalyada yaşıyorum bro 1.50 tl simit aq1 liraya şuan simit satanlar var kanka ama ayran olmadan gitmez o
Hocam Şunu Unutma Bir Ülke gelişmeye başlarsa Fırsatcılar bunu ıs sanarkesinlikle katılıyorum kankam devir kötü şuan ülke kötü halde ekonominin canlanması sadece 2023 e bağlı
simit ayran burada 2.5tl pastanede doymak için 3 tane aldıgımdan para kalmıyorkanka lisede 2 kere üst üste kaldım peder varya bi gör üvey evlat muamelesi görmüştüm evde çok içerledim çalıştığım parayı eve getiriyodum gözüne girebilmek için hala bile arada bir vuruyor yüzüme okusaydun böyle olmazdı diye mk :d
Post automatically merged:
antalyada yaşıyorum bro 1.50 tl simit aq
gökhan 0 aldı, onu geçtim ya yeter bana20 aldığına değmiştir umarım
kankam işte fırsatçılara devletin el atması gerekiyorHocam Şunu Unutma Bir Ülke gelişmeye başlarsa Fırsatcılar bunu ıs sanarÇoçukların Çocuklugunu elınden alır yanlıs anlamayın sımdıkı cocuklar ne yapıyor pc oyun telofon oyun baska yaptıkları seymı var eskıden ne guzeldı bılye Topaç cevırme saklambaç korebe vay be
nasıl alır her seyın fıyatı artar ve aıleler maddı durumdan sıkıntıya gırer fırsatcılar pahalıya satar cocuklar 1 tl ye 5 tlye hıc bısey alamaz
Kral güzel diyorsun ama gecen birtane cocuk vardi yine boyle sorunlu hep birilerine catar hep kavga eder.Bir gun selam vermek icin yanina yaklastim selamimi verdim durduk yere selamimi bile almadi kaybol lan dedi.Hocam Oyle Insanları Kınamamak Lazım Uzak Durmak Deıl Onlar Aılesı Sourunlu Olunca Ortaya Cıkıyor Suca Meıllı Aılelerın Cocukları OnlarLA ıyı dıyolak Kurarsanız Emınım En yakın Arkadasınız Olabılır Bende Oyle Cok var KNK :d
1 tl ye 1 tane sakız alırsın hocam harbıden bu konuyu acan arkadasa tesekkur ederım butun stresımı aldı cıdddıyımsorma ya o gunleri ozledi insan tertemizde doyuyorduk simitler daha buyuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?