Herkes anlatmak istediği iyi/kötü - güzel/çirkin bi yaşanmışlığını anlatsın. İyi Geceler #memoryteam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
reis dogdugum gunden bu yana hayatım tamamen sıkıntı hangısınden baslasam bılemedım sımdı
kankam aklına hangisi yatıyorsa ondan başla anonimiz zaten kim olduğumuz belli değil dök içini

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bende'de vardı kankam ama çoğu hapiste yani şuan 18 dedim mi hapise girdi bebeler ne gerek var yanlarında takılsan sende girersin
Hocam Eskıden 1 tl 1 gün yeterdi eskıden çoğu bakkallarda genel fıyatlar 25 kuruş 50 kuruş vay be eskı gunler ozledım sımdı 1 tl 1 dk yetmıyor dusunun nasıl bır cağ

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam Eskıden 1 tl 1 gün yeterdi eskıden çoğu bakkallarda genel fıyatlar 25 kuruş 50 kuruş vay be eskı gunler ozledım sımdı 1 tl 1 dk yetmıyor dusunun nasıl bır cağ
HAYAT PAHALIŞTI kanka simit ayran +1 sakız 1 lira ydı şimdi geçin bakayım 1 lirayla hiç bir şey alamassın

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum kankam devir kötü şuan ülke kötü halde ekonominin canlanması sadece 2023 e bağlı
Post automatically merged:

neyse siyasete girmeyek ban felan yeriz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kötü olarak şuanda işsizim iyi olarakta youtube kanalımın para kazanması açıldı

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Paramedik okuyorum 2 yıllık bir bölümün 3.yılındayım ve hala 1. sınıfım
kanka lisede 2 kere üst üste kaldım peder varya bi gör üvey evlat muamelesi görmüştüm evde çok içerledim çalıştığım parayı eve getiriyodum gözüne girebilmek için hala bile arada bir vuruyor yüzüme okusaydun böyle olmazdı diye mk :d
Post automatically merged:

1 liraya şuan simit satanlar var kanka ama ayran olmadan gitmez o
antalyada yaşıyorum bro 1.50 tl simit aq

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ailede benim isteklerim dışında bir çok kişinin istekleri gerçekleşir yani dışlanıyorum genellikle

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum kankam devir kötü şuan ülke kötü halde ekonominin canlanması sadece 2023 e bağlı
Hocam Şunu Unutma Bir Ülke gelişmeye başlarsa Fırsatcılar bunu ıs sanar Çoçukların Çocuklugunu elınden alır yanlıs anlamayın sımdıkı cocuklar ne yapıyor pc oyun telofon oyun baska yaptıkları seymı var eskıden ne guzeldı bılye Topaç cevırme saklambaç korebe vay be
nasıl alır her seyın fıyatı artar ve aıleler maddı durumdan sıkıntıya gırer fırsatcılar pahalıya satar cocuklar 1 tl ye 5 tlye hıc bısey alamaz

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga ben Nesine 'den iddia oynuyor paylaşıyorum durumu olmayıp çalışmayıp elindeki parayı katlamak isteyenlere kupon veririm hiç birşey istemiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
simit ayran burada 2.5tl pastanede doymak için 3 tane aldıgımdan para kalmıyor

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kankam işte fırsatçılara devletin el atması gerekiyor

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kral güzel diyorsun ama gecen birtane cocuk vardi yine boyle sorunlu hep birilerine catar hep kavga eder.Bir gun selam vermek icin yanina yaklastim selamimi verdim durduk yere selamimi bile almadi kaybol lan dedi.
Bisey demedim cnku cocugun cevresi kalabalikti hepside kendi gibi zibidi.Yani niye bilmiyorum ama boyle cocuklarla hic iletisim kuramiyorum.Adamlarda öyle bir hava varki sanirsin Türkiyeyi besliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...