Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Hocam Sen cok acımasızmıssın Patetesmi Biz poset koyardık gerı cıkardı sen patees dedın phahaUlan küçükken hiç mi yapacak bişey yok tofaşın egzozuna patates sokardık adamın gelip arabayı çalıştırmasını beklerdik mermi gibi fırlardı patates
kankam yasal bayiilerin öyle birşeyi yok ben araştırdım onu ama bu yok yasal olmayan sitelerde kesinlikle vardır hatta kazandığını bile kazanmadı olarak gösterebilirler en iyisi yasal firmalar devlet gözetiminde sorun yaşamayız.Kardeşim Sen bılmyorsun Ben sana Anlattım Nasıl Isledını Kazanmasan bıle sana kazandırırlar ayagın ısınsın dıye :d
o son oynanan mac mılletın anasını belledıişte kankam burda havaya girip büyük oynamayacan birde alakası yok bayiinin yaptığı birşey değil tahminin doğru çıkarsa alırsın gs-fener maçları şikeli olmuştur çoğu
Hocam Benım Cevremde var yasal bayı kacak hepsı oyle bı zaman sonrakankam yasal bayiilerin öyle birşeyi yok ben araştırdım onu ama bu yok yasal olmayan sitelerde kesinlikle vardır hatta kazandığını bile kazanmadı olarak gösterebilirler en iyisi yasal firmalar devlet gözetiminde sorun yaşamayız.
hadi lan ordan 3-1 yendik tertemiz maçtı şike diye aglayın hemeno son oynanan mac mılletın anasını belledı
sizde az degilmissinizvalla biz yapmıyorduk boyle seyler
Az değildik tabi ama acımasız da değildik büyük patates değil küçük olanlardan tıkardık işteHocam Sen cok acımasızmıssın Patetesmi Biz poset koyardık gerı cıkardı sen patees dedın phaha
yemin ederim bundan çok zevk alıyordum akdskans zile basıp kaçıyorduk bizim mahalle marketi vardı hergün sigara çalıyorduk kmwkamskankam öneririm de maç yok adam akıllı maç gelsin voleybol basket futbol karışım yaparım
merhametliyiz hemde diyorsun yaniAz değildik tabi ama acımasız da değildik büyük patates değil küçük olanlardan tıkardık işte
Kanka şimdi yanlış anlama ama galatasaray kendi evindeyse kaybetmez hakem sarı karttan tut kırmızı karta en ufak şeyler için veriyor gs nin yaptığı faulleri görmedim diyohadi lan ordan 3-1 yendik tertemiz maçtı şike diye aglayın hemen
Hocam Allah ıyılını versın Gulmekden Yanaklarım agrıdıAz değildik tabi ama acımasız da değildik büyük patates değil küçük olanlardan tıkardık işte
ya top oynamadınız ki macı 90dk izle full bizim oyuncuları dövdunuz atagınız bile yoktu yaniKanka şimdi yanlış anlama ama galatasaray kendi evindeyse kaybetmez hakem sarı karttan tut kırmızı karta en ufak şeyler için veriyor gs nin yaptığı faulleri görmedim diyo
kankam sen editör olmalısın yaHocam Komık Bı anısı Olan varsa anlatsın gulmekden yere yapısacam
nobyy Ben kucukken Pc oyunu oynardım
krall: Bızde kucukken tofas egzozuna patetes sokardık
eywallah, unutma ama bu postları burada yazı olarak kalmasınkankam öneririm de maç yok adam akıllı maç gelsin voleybol basket futbol karışım yaparım
koskoca 21 sene adınız gıbı bılıyodunuz yenılecegınızı ama bızım takımın kotu zamanına denk geldıhadi lan ordan 3-1 yendik tertemiz maçtı şike diye aglayın hemen
Çok doğru söylüyor 100 lira ile 5 bin lira yaptım 1 hafta da çatur çutur harcadım 2500 lirasını geri kalan 2500 iddiaya bastım yattı ama dedimki zaten yemişim parayı 1 ay sonra internetimin taahütü bitti diye başka bir firmaya geçtim meğer bitmemiş 1.5 lira girdi bırakmalısın benceiddaa adamı zengın etmez surundurur en kısa zamanda bırak kardesım
valla bilmem orasını kötü olmayın sizdekoskoca 21 sene adınız gıbı bılıyodunuz yenılecegınızı ama bızım takımın kotu zamanına denk geldı
doru dedin grallllllllllllkoskoca 21 sene adınız gıbı bılıyodunuz yenılecegınızı ama bızım takımın kotu zamanına denk geldı
valla kanka uzun zamandır bendei lk defa bu kadar çok güldümHocam Allah ıyılını versın Gulmekden Yanaklarım agrıdı
Kanka fanatik fenerliyim hatta tribündenim ama buna ben bile inanmıyorumvalla bilmem orasını kötü olmayın sizdeali koc geldi sampıyonluklar gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?