Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Saol kankam var olAllah bereket versin kankam hakkında hayırlısı neyse o olsun üzmeyin birbirinizi ben şuan hiç bir kıza o gözle bakamıyorum hasar almayın hasar vermeyin kardeş tavsiyesidir
Aynen öyle yemediğimiz halt yok bizim ana o gün bir arabayı ilk defa 2 teker kullandım 1000 defa dene o araba gene 2 tekere kalkmaz takla atarve hala o 3 lü devam ediyorsunuz takılmaya
Hepimize lazım kankam arada böyle bir sohbet gerçekten lazım yani rahatlıyoruzSaol kankam var olşimdi bazı arkadaşlar rank kastıgımızı dusunecek ısım olmaz bugun o kdar streslıydım bu forum acılınca her sey 0 ındı reset attım kendıme
Reis 2 teker nedir ya hızlı ve öğkelinin fragman çekimindemiyizAynen öyle yemediğimiz halt yok bizim ana o gün bir arabayı ilk defa 2 teker kullandım 1000 defa dene o araba gene 2 tekere kalkmaz takla atar
Saol kankam var olşimdi bazı arkadaşlar rank kastıgımızı dusunecek ısım olmaz bugun o kdar streslıydım bu forum acılınca her sey 0 ındı reset attım kendıme
AYNEN KANKAM STRESIMI ALDINIZ RESMENHepimize lazım kankam arada böyle bir sohbet gerçekten lazım yani rahatlıyoruz
Muhabbet ederken 300 oldun büyük ihtimal farkına bile varmamışsın kankam Hayırlı olsunA
AYNEN KANKAM STRESIMI ALDINIZ RESMEN
valla iyi muhabbet oldu saolun ben bi çay demleyim malum sahur varA
AYNEN KANKAM STRESIMI ALDINIZ RESMEN
Kankam ramazan geldi hoşgeldi valla davullar çalacak yine heraldevalla iyi muhabbet oldu saolun ben bi çay demleyim malum sahur var
afiyet olsun kankavalla iyi muhabbet oldu saolun ben bi çay demleyim malum sahur var
yok çalmaz daha corona var ne davuluKankam ramazan geldi hoşgeldi valla davullar çalacak yine heralde
Reis o ortamda bulunmak istiyorum ben ya nerdesiniz sizTavşan avlamak icin arazide giden 4x4 jipten atıs yapmak icin atlayan adam tanıyorum
Zabıtaların davul çaldığını düşünsene kanka gelenektir aslında böyle bişey olması iyi oluryok çalmaz daha corona var ne davulu
Refüj olmayan bir yolda farları kısık yanan araba ile ucurumun kenarında 0 a 0 git bakalımHepimize lazım kankam arada böyle bir sohbet gerçekten lazım yani rahatlıyoruz
Post automatically merged:
Reis 2 teker nedir ya hızlı ve öğkelinin fragman çekimindemiyiz
Kapıdan kafayı çıkaran 3 bin kağıt bayılsınReis o ortamda bulunmak istiyorum ben ya nerdesiniz siz
Post automatically merged:
Zabıtaların davul çaldığını düşünsene kanka gelenektir aslında böyle bişey olması iyi olur
Üstad sana ultra üye değil Üstad tag'ı verilmesi lazım bu ne aksiyonlu hayattır neler yaşamıssın abi sen yaRefüj olmayan bir yolda farları kısık yanan araba ile ucurumun kenarında 0 a 0 git bakalım
Hocam zaten bi daha bizim kafadarlarla bir yere gitmeye tövbe ettimÜstad sana ultra üye değil Üstad tag'ı verilmesi lazım bu ne aksiyonlu hayattır neler yaşamıssın abi sen ya
iyi yapmıssınHocam zaten bi daha bizim kafadarlarla bir yere gitmeye tövbe ettim
E yani abi başınıza neler gelmiş daha bunlar anlattıkların anlatmadıkların var mesela torpili'de biliyorum çılgınsınızHocam zaten bi daha bizim kafadarlarla bir yere gitmeye tövbe ettim
Benim çoçukluğum bam başkaydı çılgınlık delilik kanımızda varE yani abi başınıza neler gelmiş daha bunlar anlattıkların anlatmadıkların var mesela torpili'de biliyorum çılgınsınız
Bizim ekibe tam böyle facia 3 lü gibi dersen daha dogru olurE yani abi başınıza neler gelmiş daha bunlar anlattıkların anlatmadıkların var mesela torpili'de biliyorum çılgınsınız
Gece'ye güzel söz bıraktın kardeşim sağolasınHayat üç buçukla, dört arasındadır ya üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?