Uzman Üye
zoom hack banlattgını düşünmüyorum ya ama use at risk diyte eklenebilir benceSelamlar herkese hemen konuya geçiyorum. WSReborn'da zoom hack yokmuş sebebi ise ban riski olduğuymuş şöyle bir tartışalım: Şimdi zaten halihazırda lprebornda zoom hack var ve aylardır çoğu kullanıcı kullanıyor bu scripti ve ben de dahil hiç ban yemedim tek tük 1 2 hesap hariç 3 aydır.
Şimdi şöyle yapılabilir hilenin komutlarının içerisinde zoom hack olması ban riski yaratmıyorsa lpreborndaki gibi hileye eklenir dileyen ban riskini göze alıp zoom hacki açar dileyen safe oynamak isterse açmaz bu birinci seçenek
Ha eğer oyuncu zoom hacki açmasa da hilenin komutlarının içerisinde zoom hack özelliğinin olması yine de ban riski yaratıyorsa şöyle yapılabilir mesela Hack Center da şu an WSReborn - Worlds Best yazıyor ya onun altına WSReborn - Worlds Best with Zoom Hack (BAN RISK) gibi ayrı bir versiyonu yayınlanabilir dileyen normal halini kullanır dileyen zoom hackli halini kullanır ban riskini göze alarak
Benim düşüncelerim bu siz ne dersiniz zoom hack gelsin mi?
Ben de öyle düşünüyorum ama @LeftSpace in bi bildiği vardır elbetzoom hack banlattgını düşünmüyorum ya ama use at risk diyte eklenebilir bence
lb'de ban atmadı hiç 1 yıldan fazla kullandım, ve gözler alıştı şimdi bu şekilde oynaması çok zor geliyor.muhtemelen ban attırıp attırmadığı test edilmiştir. yoksa eklemesi onlar için zor değildir diye düşünüyorum. ban attırıyorsa gerek yok.
evet banada zor geliyor. ama yapacak bir şey yoklb'de ban atmadı hiç 1 yıldan fazla kullandım, ve gözler alıştı şimdi bu şekilde oynaması çok zor geliyor.
zoomsuz banriski lbreborn gibimi?Selamlar herkese hemen konuya geçiyorum. WSReborn'da zoom hack yokmuş sebebi ise ban riski olduğuymuş şöyle bir tartışalım: Şimdi zaten halihazırda lprebornda zoom hack var ve aylardır çoğu kullanıcı kullanıyor bu scripti ve ben de dahil hiç ban yemedim tek tük 1 2 hesap hariç 3 aydır.
Şimdi şöyle yapılabilir hilenin komutlarının içerisinde zoom hack olması ban riski yaratmıyorsa lpreborndaki gibi hileye eklenir dileyen ban riskini göze alıp zoom hacki açar dileyen safe oynamak isterse açmaz bu birinci seçenek
Ha eğer oyuncu zoom hacki açmasa da hilenin komutlarının içerisinde zoom hack özelliğinin olması yine de ban riski yaratıyorsa şöyle yapılabilir mesela Hack Center da şu an WSReborn - Worlds Best yazıyor ya onun altına WSReborn - Worlds Best with Zoom Hack (BAN RISK) gibi ayrı bir versiyonu yayınlanabilir dileyen normal halini kullanır dileyen zoom hackli halini kullanır ban riskini göze alarak
Benim düşüncelerim bu siz ne dersiniz zoom hack gelsin mi?
Benim fikrim çok önemli benceeğer hile de ban riskini veya detected olmasını sağlıyorsa gelmesine gerek yok o kadar da önemli bir şey değil bence
ama zoom hack yerine kendi oyun bilgini azda olsa geliştirerek mesela totem atarak bol bol bunun önüne geçebilirsin ve hem oyun bilginde gelişmiş olurBenim fikrim çok önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?