Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Aynen kankam .Sanirim yemessin ama sen yinede adminden tavsiye al
Kankam yetkili birisi kısa bir açıklama yapsa daha iyi ama bilgin için çok sağol.yemessin dostum sonuçta bağlandığın internet ip adresi aynı
Onu bende bilmiyorum ama tahminim hesap paylaşımından dolayı olabilir çünkü bu aykırı bir kural.Ben anlamadım dostum. Normalde iki farklı pcden memory hesabımıza girersek ban mı yiyoruz?
Ben de öyle bir şey olduğunu bilmiyorum ve açıklık getirecek birisi çıkarsa çok iyi olur. Çünküsü evde masaüstü ve laptop var. Ben kesin ilerleyen zamanda ban yerim bu sorundan.Onu bende bilmiyorum ama tahminim hesap paylaşımından dolayı olabilir çünkü bu aykırı bir kural.
This forum is for the Turkish Department.what do you mean
Aynen bende anlamadım bazen bilgisayardan değilde tabletten giriyorum ban sebebi mi ki bu??Ben anlamadım dostum. Normalde iki farklı pcden memory hesabımıza girersek ban mı yiyoruz?
Kesinlikle değil keyfinize bakın.Aynen bende anlamadım bazen bilgisayardan değilde tabletten giriyorum ban sebebi mi ki bu??
Bende sanmıyorum öyle olacağını ama konusu açılınca aklımdanda geçmedi değilKesinlikle değil keyfinize bakın.
kankam bencede riskli.Bu konunun kesin cevabını bulmadan hareket etme sakın.Bana göre dedikleri doğru olsa da,ilerde bi banlanma sonucu ile karılaşabilirsinBen de öyle bir şey olduğunu bilmiyorum ve açıklık getirecek birisi çıkarsa çok iyi olur. Çünküsü evde masaüstü ve laptop var. Ben kesin ilerleyen zamanda ban yerim bu sorundan.
admine ulaşana kadar acil girmeniz gerekiyorsa Opera tarayıcısında bilirsiniz vpn var vpni açıp girebilirsiniz sonuçta kötü bir niyetiniz yok madursunuz hatta ordan işinizi hallede bilirsiniz..Arkadaşlar Benim Windows Truva atı bulaştı bende komple sistemi sıfırladım Şimdi memoryhackers hesabıma mobilden giriyorum PC ip değiştimi sizce chromdan girsem ip Ban yermiyim Admin pls.
Gereksiz Yorum Yapmayın Report ederim.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?