wolftüyü kendileri bitirdi pay to win olduktan sonra berbat hale geldi steamda güzel versiyonu var eski hali ama oynayamıyoruz türkiyeye kapatmışlar :/wolftü bitti diye duydum ben ama artık ne hile ne bişi yapılcakmış , o ateş barut boktan karakterler çıktı ve bitti
eskiden kullandığın mailleri kontrol et illa ki bulursuneskiden benim bi hesabım vardı ozamaları hayal mayal hatırlıyorum, keşke o hesabı unutmasaydım
Tanışma kategorisinde kendimi tanıtarak eski günleri yad ettim fena mı olmuşMerhaba?? bu gönderiyi neden yaptığından emin değilim ama
tamamen değil ama yakındır diyelimwolftü bitti diye duydum
ben de aynı şekildewolftü zamanları mh den ayrıldığım pek söylenemez
destek çıkılması güzelmerhabalar hocam muhendıslık konusundan yardıma ıhtıyacı olan olursa bızde burdayız
aynen öyle eski halinden eser yok steam eğer Türkiye'ye açarsa wolfüyü o zaman ancak eski zevkini verir başka da sanmıyorum...Bende çok istiyorum ama ne yazıkki bir daha gelmeyecek gelsede karakter hilesi falan taklalar gene havada uçuşsa
AA12-MC HK Chris full paket Elverici-SL bunlar oyunun en iyi silahlarıydı en çok eğlendiğimiz dönemdiwolftü bitti diye duydum ben ama artık ne hile ne bişi yapılcakmış , o ateş barut boktan karakterler çıktı ve bitti
oyunun en güzel zamanlarıydı işte özlenen günler diyebilirizAA12-MC HK Chris full paket Elverici-SL bunlar oyunun en iyi silahlarıydı en çok eğlendiğimiz dönemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?