güzel önerin için teşekkür ederim. aklıma gelmemiş güzel film katılıyorum.koymamakla çok büyük hata yapmışsın boyun eğmezi izleyin derim dram filmi ama bana göre değeri çok büyük ağlamamak elde değil filmde
teşekkür ederim. önerin içinde teşekkürler.Eline sağlık, seçtiğin filmlerin bazılarını izledim ve çok beğendim bu listeden birkaç tane daha seçip izlemeye çalışacağım. Ayrıca film olmasa da HBO'nun Chernobyl mini dizisini kesinlikle herkese öneriyorum.
tam zamanında paylaşmışım o zamanyararlı konu için teşekkür ederim bu ara film dizi yokluğundaydım
Teşekkür ederim.Liste çok uzar gider ama verimli paylaşım olmuş BEĞEN'i tıkladım teşekkürler.
aynen bir çok izlemek zorunda kaldık yabu listeyi kaydettim bir gün film izleyesim geldiğinde açıp izlerim eyw saol 3 ahmak dizisini hep okulda acarlardı xd
bunlar da önerilebilir tabi ama konu başlığı herkesin hayatında en az 1 kere de olsa izlemesi gerektiği filmler olduğu için yazmadımPulp Fiction, Kill Bill
zodiac kesinlikle izlemelisin. yararlı olduysa ne mutlu banaBir çogu filmi ve seriyi 2 3 kez izledim ama izlemediklerim vardı mesala zodiac evde oldugumuz bu süreçte yararlı olmuş sağol.
focus benim içinde çok güzel bir dizi will smith bir de güzel bir sözü var orda ''Ya çekiç olucaksın yada çivi'' yani ya çakan ya çakılan misaliBen oraya bide focus eklemek isitoyorum iyi seyirler
Zamanlamam güzel olmuş deseneulan babam akşam filim aç filim aç diyordu düzgün film bulamıyordum çok teşekkürler.
haha bunu bir çok kez duydum efsane işteSen 2. Filmle beni vurdun zaten eline sağlık
imkanınız varsa bu 30'unu da izleyin derim. dizi içinde bir liste yapıcamİçlerinden bir kaç tanesini izlemiştim geri kalanına da bakacağım
1 ayda bitirimimkanınız varsa bu 30'unu da izleyin derim. dizi içinde bir liste yapıcam
yani filmler 2-3 saat 1 ay bile sürmez1 ayda bitirim
Aynen hatta günde 3 dersen 10 günde biteryani filmler 2-3 saat 1 ay bile sürmez
Söylediklerin hepsi birbirinden kült güzelmarslı dünyalı kelebek etkisi ve hiç kimse filmini izledim hepsi kaliteli filmler diğer yazdıklarınıda listeye ekledim tesekkurler paylasım icin
aynen çok başarılı.The Green Mile tek geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?