Seçkin Üye
Söylediklerin hepsi birbirinden kült güzel
kesinlikle
Eskiden hikaye vardı anlam vardı şimdi reyting var malesef :/dikkatimi çeken nokta hep eski yapım filmler eskiler güzeldi be,
evet güzel öneri ama bu konu başlığı için uygun değilPacific Rim 1 - 2
yazarı Anthony Burgess olan bu değerli kitabı bende okudum fakat filmini izlemedim 1971 yapımı film eklenebilir değerli yorumun için teşekkürler31 olarak otomatik portakal önerebilirim eski ama güzel bir film tabi bana kalırsa kitabı çok daha iyiydi
buna çok sevindim hocam izleyinaralarında hala da ha izlemediğim filmler var listeyi aldım sıra sıra izleyeceğim
böyle bir yoruma yazılacak pek bir şey yok zaten forum kurallarına aykırı olur.Hemen hemen hepsini izledim yalnız bazıları hayal kırıklığı bazılarıysa çok sıkıcı.
internet sitelerinden kopyalama vs yapmadım dostum cümlelerini seçerek kullan. yüzüklerin efendisi serisi dedim orda hepsini izledim ve kendime göre liste yaptım star wars benim listemde yok o yüzden koymadım konuyu iyice oku yorum yapmak için yapma.Bu ne arkadaşım dalgamı geçiyorsun internet sitelerinden kopyalayıp yazıyorsun 3.sıraya lotr koymuşsun 1. 2. Filmi nerede 3.üncü filmi izleyen adam konuyu nasıl anlayacak bari düzgün birşey hazırlasan seri filimleri tek film halinde yazacağına lotr trilogy seklinde yazabilirsin god father içinde aynı ayrıca STAR WARS NEREDE ULANNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?