berkayberkay67
Üye
Merhaba Nerdeyse Hepimizin İstediği REAL İNVENTORY e guc slotu gelsin 2 slotta acık olsun ve izleme geri gelsin destek verinki yapsınlar !!!
Kişisel yorumunuz "Herkes" demeye gerek yok , şahsen ben güç slotu yerine güçlü kullanıcı isterim hileyken hilesiz gibi takılanlardanım envanter kurt yetenekleri karakter esp yetiyor şunuda belirteyim hileler isteklere çıkıyor evet ama her isteğin olmasıda imkansız
berkayberkay67
Üye
öncelikle merhaba abi ben herkes nerdeyse herkesin istediği demiştim ve gerçekten de nerdeyse herkes de istiyorCedKan' Alıntı:Kişisel yorumunuz "Herkes" demeye gerek yok , şahsen ben güç slotu yerine güçlü kullanıcı isterim hileyken hilesiz gibi takılanlardanım envanter kurt yetenekleri karakter esp yetiyor şunuda belirteyim hileler isteklere çıkıyor evet ama her isteğin olmasıda imkansız
Başlıkta Herkes Yazıyor onu Dikkate almışım
berkayberkay67
Üye
sıkıntı değil ama yapabilirmisiniz sırf onun ıcın slot ınventory yapıorum ve fazla 2 incide silah olmuyor yaparsanız daha fazla kişinin siteye geleceğine inanıyorum .CedKan' Alıntı:Başlıkta Herkes Yazıyor onu Dikkate almışım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...