- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Elektrik ver olmasa da illaoi öneririm eğer sana dalan 5 kişi de yakıncı ise hepsini tek başına kesersin oyun sonu aşırı saçma hasarı var öğrenmesi de kolayBeyler bana alışması cok uzun sürmeyecek oynarken eğlendirecek hero önerirmisiniz solo veya jung'da
Elektirik ver sup pyke yapıp her maç 20-10 30-10 gibi skor sergiliyorum
Elektirik ver kha jung yapıp rahat tasıyorum sanırım elektirik ver rünlü heroları rahat oynuyorum ver hasarı çık gibi önerileriniz ne?
hepsını kesemez kanka ıllao main benim eğer takım arkadaşları yanında olursa 5 inide 5 sanıye de keserler ama tek basına 5 kısyıyı kesemez herkesın ortada durması lazım cok zor bu durumElektrik ver olmasa da illaoi öneririm eğer sana dalan 5 kişi de yakıncı ise hepsini tek başına kesersin oyun sonu aşırı saçma hasarı var öğrenmesi de kolay
Benim de illaoi main eğer uzakcı yok ise 5 kişiyi de oyun sonun da yok eder. Zaten illaoiyi bozan uzakçılar, zaten oyun sonu köpek gibi çan çalması var her kırbaç vurduğun da çeyrek can çekiyor bu yüzden seni kesemiyorlar. Kara Balta, Sterak, Ölümün Dansı, Ruh Gömleği ve Koruyucu çık bakalım seni kesebiliyorlar mı 5 yakıncı, en tank olanı bile köpek gibi hasar yiyor zaten bu build ve rün ile çekeceğin canın adını sen koy, üstelik devreye giren bir sterak oldumu bak o zaman tiyatroyahepsını kesemez kanka ıllao main benim eğer takım arkadaşları yanında olursa 5 inide 5 sanıye de keserler ama tek basına 5 kısyıyı kesemez herkesın ortada durması lazım cok zor bu durum
doğrudur paşam ama uzakçılar sıkıntı ve oyun sonundan ziyade genel olarak dedim ben ortalarda yapamaz hele ki iyi farm yapamadıysaBenim de illaoi main eğer uzakcı yok ise 5 kişiyi de oyun sonun da yok eder. Zaten illaoiyi bozan uzakçılar, zaten oyun sonu köpek gibi çan çalması var her kırbaç vurduğun da çeyrek can çekiyor bu yüzden seni kesemiyorlar. Kara Balta, Sterak, Ölümün Dansı, Ruh Gömleği ve Koruyucu çık bakalım seni kesebiliyorlar mı 5 yakıncı, en tank olanı bile köpek gibi hasar yiyor zaten bu build ve rün ile çekeceğin canın adını sen koy, üstelik devreye giren bir sterak oldumu bak o zaman tiyatroya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?