Onaylı Üye
ticketlere bile cevap vermiyorlarYetkilerlere ulaşmakı için başka yolunuz yokmu
var usta resim falanı filanı ticketin içinde onuda yolladım ama artık başka yol varmı diye düşünyorumOyunda aldigin goruntu video ss vb. var miydi varsa bu hesabin varligini bu delillerle kanitla olmaz ise serverda tek zarar goren ssn degilsin. Bundan baya bi yil omce S2 Son Silah adli oyunda benimde hesabimdan aldigim esyalar gitmisti geri gelmemek sartiyla o zaman kucugum support mapport dalan bilmiyorum uzulerek oyuna devam etmistim kesin serverdan kaynaklana bir durum
yeniden duzenledim mesaji yeniden okuticketlere bile cevap vermiyorlar
Post automatically merged:
var usta resim falanı filanı ticketin içinde onuda yolladım ama artık başka yol varmı diye düşünyorum
var usta ama tık yok yaniServerler birleştirilmiş olmasın ?
Gameforge client hesabın var değil mi ?
onlara nasıl ulaşcazkankam oyun sağlayıcılarına ulaşman lazım
Email adresini girip şifremi unuttum yapmayı denedin mi?var usta ama tık yok yani
Post automatically merged:
onlara nasıl ulaşcaz
Kafayı yiycem okadar emek ver günlerce kas bişeyler yap onu yap bunu yap gel görki hesap yok ortadaarkadaş yok, iktidara ulaşmanın yolu yok
marmara serveride boş 1 levelden başlatıyorsunucular birleşti marmara serverıona bak
denedim şifre felan değiştiriyor ama gene hesaba girmiyor kullanıcı adı yanlış vs şeyler yazıyorEmail adresini girip şifremi unuttum yapmayı denedin mi?
(Kendi sitesi üzerinden destek kaydı açılabiliyor olması lazım ?/ ya da forumdan)
1.5 haftadır cevap yok kanka okadar fotoğrafta attım amaDesteğe mail atmalısın kesinlikle yardım ederler
Amaç forumda aktifliği daha da canlandırmak sanırsamonaylı üye olmak neden bukadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?