11 Haz 2025 #1 minifesat M Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI Arkadaşlar belirttiğim gibi başlıkta hesap satın aldım ve üstündeki telefon numarasını bi şekilde kaldırmak istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler...
Arkadaşlar belirttiğim gibi başlıkta hesap satın aldım ve üstündeki telefon numarasını bi şekilde kaldırmak istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler...
11 Haz 2025 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,543 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Hesabı satın aldığınız kişi ile iletişime geçin kaldırın telefon ona ait değil bir başkanın ise yapacak bir şey yok.
Hesabı satın aldığınız kişi ile iletişime geçin kaldırın telefon ona ait değil bir başkanın ise yapacak bir şey yok.
11 Haz 2025 Konuyu başlatan #3 minifesat M Onaylı Üye Katılım 6 Eyl 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 28 7 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Hesabı satın aldığınız kişi ile iletişime geçin kaldırın telefon ona ait değil bir başkanın ise yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıklayın ... kankam ondada mevcut değil ne yazık ki
Adc Main' Alıntı: Hesabı satın aldığınız kişi ile iletişime geçin kaldırın telefon ona ait değil bir başkanın ise yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıklayın ... kankam ondada mevcut değil ne yazık ki
11 Haz 2025 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,543 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI minifesat' Alıntı: kankam ondada mevcut değil ne yazık ki Genişletmek için tıklayın ... O zaman yapacak bir şeyin yok.
minifesat' Alıntı: kankam ondada mevcut değil ne yazık ki Genişletmek için tıklayın ... O zaman yapacak bir şeyin yok.