Hesabım Çalındı Yardım edebilicek varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR yaklaşık 15 gün önce bi hesap satın aldım maili Falan herşeyi kendi üstüme Yaptım Fakat
adamın ilk Maili olduğu için hesabı benden Geri Çaldı Riot Games Support şeylerine Falan Yazdım hiç ilgilenmiyolar
Sizce nasıl geri alabilirim ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeşim üzmek gibi olmasın ama sanırım geri alma şansın yok hesabın ilk sahibi olmadığın için. Ancak satın alım faturan vs bu kanıtları toplayıp gönderirsen belki hesabı komple kapatırlar. Sonuçta hesap satımı riot politikasına aykırı. Geri alamasan da hesabı komple kapattırabilirsin diye düşünüyorum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
kanka hem steam hesabı hem lol hesabı satışı yasak olan bişey bende cok fazla hesap alıp caldırdım steam desteğe yazınca ilgilenmiyorlar riotun da pek ilgilenceğini sanmıyorum hangi siteden aldın özelden yazar mısn

hacking center
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hesap satın almanında böyle risk leri var

kendin açsan daha iyi olacaktı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim bildiğim o tür sitelerde hesap satışı yapmak için telefon numarası ve tc eklemen gerekiyor, sitenin desteğine bununla ilgili bi mesaj atarsan ilgileneceklerdir

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eğer bu konu ile alakalı ticket atarsan Riot'a hesap erişimi kapattırabilirsin. Fakat hesap paylaşımı adı altında inceleneceğinden dolayı çifte erişim kısıtlamasına uğrar ne sen ne karşı taraf hesabı kullanamaz bilgin olsun. Maalesef yapabileceğin bir şey yok üzgünüm. İyi forumlar :) Satın aldığın siteye bilgilendirici bir mesaj atarak sorunu çözmesini isteyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu konuda yapabilceğin ihçbişrey yok hesabın ilk sahibi geri almış

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR yaklaşık 15 gün önce bi hesap satın aldım maili Falan herşeyi kendi üstüme Yaptım Fakat
adamın ilk Maili olduğu için hesabı benden Geri Çaldı Riot Games Support şeylerine Falan Yazdım hiç ilgilenmiyolar
alamazsın soğuk su iç hesabın ilk sahibi olsaydın riot desteği ilgilenirdi

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
destek hiçbirşey yapamaz çünkü hesap satışı yasak

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kanka hesap alım satımı zaten yasak olduğu için dönmüyorlar. parayı nerden yolladın? makbuz yada fatura bişey göster riota kapatsınlar en azından. hesap onlara da kalmasın

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu konuda hiçbir şey yapamazsınız. Okumadan geçtiğiniz sözleşme kurallarda hesap satışının "kesinlikle" yasak olduğu belirtildi ve Riot Games onunla ilgili sıkıntı problemlerle kesinlikle ilgilenmiyor. Riot Games sonraki açtığınız ticketleri büyük ihtimal okumadan kapatacaktır. Hesabın üstüne soğuk bir bardak su için bir daha hesap satın almayın #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...