Uzman Üye
mailime herhangi bir giriş gözükmüyor. Sadece şifre , mail , kullanıcı adı değiştirme isteği gönderilmiş ve mailime girmeden bir şekilde onaylamayı başarmışbildigim kadariyla mailine hangi cihazlardan girildigine IP adreslerine falan bakabilirsin bunu bulup cihazlari engelle sifreni degistir
RIOT hesabindan kurtarma seceneklerini degistir mailden demailime herhangi bir giriş gözükmüyor. Sadece şifre , mail , kullanıcı adı değiştirme isteği gönderilmiş ve mailime girmeden bir şekilde onaylamayı başarmış
O zaman önce format at ve format sonrası şifreni değiştirmailime herhangi bir giriş gözükmüyor. Sadece şifre , mail , kullanıcı adı değiştirme isteği gönderilmiş ve mailime girmeden bir şekilde onaylamayı başarmış
hesap 3 yıl önce açılmış . ama ben geçenlerde bi bat dosyasını mal gibi açtım. rus birisi tarafından yazılmıştı. çalınan hesabımın değiştirildiği mail Ru ile bitiyordu yani o da rus maili. işin garip tarafı format attıktan sonra hesap çalındı. galiba ondan önce mailime erişmiş .birileri senin ne zaman açtığını biliyor hesap bilgilerini bilen yakınında olabilir yada birileri seni izliyor
evet bi bat dosyasını açmıştım. ardından pc kapatma , windows update bir çok özellik devre dışı kaldı. sonrasında formatladım ama iş işten geçti herhalde.eskisi gibi hesap çalmak kolay değil büyük ihtimalle bilgisayarına erişimi olan biri ya da güvenli olmayan bir dosyadan virüs bulaşmış olabilir ordan çalınmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?