13 Eki 2020 #1 WinAlbay W Onaylı Üye Katılım 31 Ara 2017 Mesajlar 130 Tepki puanı 98 Ödüller 7 8 HİZMET YILI sunucuma biri geldiğinde böyle birşey ayarladım tek çekemediğim hesabın oluşturulma tarihi onu nasıl bulcaz -sunucu- Sunucumuza Hoş Geldiniz -uye Seninle Birlikte -uyesayisi Kişiyiz. Kayıt Olmak içim Sesli Odaya Geçip Yetkilileri Etiketlemeniz Yeterlidir. @kayıt Sorumlusu Rolündeki Yetkili Senşnle İlğilenicek. Hesap Açılalı : burasını nasıl yapcaz
sunucuma biri geldiğinde böyle birşey ayarladım tek çekemediğim hesabın oluşturulma tarihi onu nasıl bulcaz -sunucu- Sunucumuza Hoş Geldiniz -uye Seninle Birlikte -uyesayisi Kişiyiz. Kayıt Olmak içim Sesli Odaya Geçip Yetkilileri Etiketlemeniz Yeterlidir. @kayıt Sorumlusu Rolündeki Yetkili Senşnle İlğilenicek. Hesap Açılalı : burasını nasıl yapcaz
13 Eki 2020 #2 Novaytre tr1p Süper Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 640 Çözümler 1 Tepki puanı 63 Ödüller 6 Yaş 25 6 HİZMET YILI Discord icin soruyorsun diye tahmin ediyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu linkten dokümanlara ulaşman mümkün.
Discord icin soruyorsun diye tahmin ediyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu linkten dokümanlara ulaşman mümkün.