- Yasaklandı
-
report yesem niye incelemeye alsınlarki direkt 10 yıl ban atarlar hile kullanmaktankardeşim çok defa report yediysen bu sebeple böyle bir uyarı çıkar
son 5 macını ızlerler.bellı etıysen.2033de acılır.ıfır hesapta 1.günü hileyi abartarak oynamıştım 2 veya 3 maç 20 öldürmeyle kazandım ban falan yoktu sonrasında 2.günü yine 20 öldürmeyle kazandım ve bu banı yedim sizce açılırmı yani bugün yedim incelemeyi sistemmi yapıcak yoksa gerçek adamlarmı onu anlamadım sorayım dedim
yarın sabah 8 de belli olucak sonuçlar yersede yer ne yapalım yapacak bişey yokson 5 macını ızlerler.bellı ettıysen.2033 yazar.
Post automatically merged:
son 5 macını ızlerler.bellı etıysen.2033de acılır.
evet geleni geçeni ezdim dinazorun üstündekileride aim ile taradım hep hhahahahfazla report yediğinden dolayı böyle olmuştur
inceleme bitince ban yemiş olucam kesin çünkü baya belli ettimSıfır hesaplara rank kasarken plat-elmas ranklara kadar botlar geliyor arada gerçek oyunculara denk geldiysen report atmışlardır. Bu süreç bitince abartmadan oynarsan iyi olur arada iskeletlerin olduğu yönden başka taraflara bak rakip render a girmeden sıkmamaya çalış.
İnşallah yemezsin ben bu yüzden aim botu bıraktım, bide iskeleti rendera girdiğine emin olmadığım rakibe sıkmıyorum. (Dağın ucu ve arkasında olan veya uzak çimde - uzak kayanın arkasında olanlar bazen şaşırtabiliyor.)inceleme bitince ban yemiş olucam kesin çünkü baya belli ettim
ben insan gibi kullanmadım çünkü rank kasmak için abartmak gerekir bazen insanlıktan çıkmak gerekiyorBu tarz şeyler ben de alıyordum da benim hiç böyle ban yeme olayım olmadı ben insan gibi kullanıyorum ya
yasadışı ve olağan üstü vuruş yapıyorsan sürekli böyle şeyler oluyor malesefsıfır hesapta 1.günü hileyi abartarak oynamıştım 2 veya 3 maç 20 öldürmeyle kazandım ban falan yoktu sonrasında 2.günü yine 20 öldürmeyle kazandım ve bu banı yedim sizce açılırmı yani bugün yedim incelemeyi sistemmi yapıcak yoksa gerçek adamlarmı onu anlamadım sorayım dedim Ekli dosyayı görüntüle 91650
farklı bir yazılım tespit etmiş olabilirleR ya da oyun açıklarından fAydalanmışda olabilirsinreport yesem niye incelemeye alsınlarki direkt 10 yıl ban atarlar hile kullanmakt
çok report yemişsin oynadığın maçların kayıtlarını gerçek insanlar izleyecek ve hile olup olmadığına karar vercekler.sıfır hesapta 1.günü hileyi abartarak oynamıştım 2 veya 3 maç 20 öldürmeyle kazandım ban falan yoktu sonrasında 2.günü yine 20 öldürmeyle kazandım ve bu banı yedim sizce açılırmı yani bugün yedim incelemeyi sistemmi yapıcak yoksa gerçek adamlarmı onu anlamadım sorayım dedim Ekli dosyayı görüntüle 91650
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?