10 ar olduğunda oyun primogem vs veriyor ondan dolayı çıkarıyorlar her defasında yeni hesap açıp deniyorlar şanslarını bende de öyle olmuştu 1 2 tane var şuanitemsatışdan eu ar 10 5 yıldızlı hesaplar satılıyor almayı düşünüyorum onlardan bu hesaplar ban felan yermi riski varmıdır bilenler yazabilirmi satıcıya sormamamın sebebi yalan söyliyeceğini düşünmem valodaki random hesap sistemi gibimi bu acaba nası çıkarıyolar 5 yıldız karakter ar 10 da
Ek olarak: En iyi 5 yıldız kız karakter hangisi acaba Raiden ve Nilou arasında kaldım
kaç denemede çıkardın kral denemeye değermi10 ar olduğunda oyun primogem vs veriyor ondan dolayı çıkarıyorlar her defasında yeni hesap açıp deniyorlar şanslarını bende de öyle olmuştu 1 2 tane var şuan
önceki hesap 17 arda 4 tane 5* olmuştu :d
şansa bağlı hileyle denersen çok daha çabuk olur tabii ama ben hilesiz 1 2 saatte yapmıştım ama hileyle noclip fast dialog açıp yapabilirsinkaç denemede çıkardın kral denemeye değermi
boşa 40 50 tl verme verceksen bana verkaç denemede çıkardın kral denemeye değermi
reis dc varmı genshin baya bilgin var gibi duruyor bikaç sorum var oyunda biraz yeniyimdeşansa bağlı hileyle denersen çok daha çabuk olur tabii ama ben hilesiz 1 2 saatte yapmıştım ama hileyle noclip fast dialog açıp yapabilirsin
Post automatically merged:
boşa 40 50 tl verme verceksen bana ver
batuskaaa#5515 yazabilirsin dostreis dc varmı genshin baya bilgin var gibi duruyor bikaç sorum var oyunda biraz yeniyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?