tüm bilgilerim sitede var site hesabı satarken geri alınma riksi var diyor yinede içime şüphe düştükanka dava falan olmuyo mahkeme bile açıldığı gibi bitiyo tabi olayı şikayet ederken polisler seni dinlerse gülüp geçiyolar 1 kere öyle dolandırıldım böyle olduğunu gördüm sonra ben soydum milleti valo hesabımı satıyorum 1 ay sonra geri çekiyorum 3 bin tl para kastım öyle
kanka kimse uğraşmaz bile dava etmekle etse bile sonuclanmaz en fazla evine bi tebligat gelirtüm bilgilerim sitede var site hesabı satarken geri alınma riksi var diyor yinede içime şüphe düştü3.5 kuruş kar edicez diye davalık olmayalım
(bilgileri siteye veriyorum site adama veriyor verirken geri alınma riski var diye uyarıyor alıcıyı)
Herhangi bir yasal platform üzerinden alışverişi gerçekleştirdiyseniz hukuki hakkınız doğabilir.tüm bilgilerim sitede var site hesabı satarken geri alınma riksi var diyor yinede içime şüphe düştü3.5 kuruş kar edicez diye davalık olmayalım
(bilgileri siteye veriyorum site adama veriyor verirken geri alınma riski var diye uyarıyor alıcıyı)
dediğim gibi kanka umursanmıyorsun zaten adamlar çok üstüne düşmüyor tek sıkıntı bynogame de dolandırmak orda da hesap satmak yasak gerçi de skinde bile dolandırsan direkt davalık oluyorsuntüm bilgilerim sitede var site hesabı satarken geri alınma riksi var diyor yinede içime şüphe düştü3.5 kuruş kar edicez diye davalık olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?