Süper Üye
telefonuna onaylama mesajı gelir. lol 3d secure ile ödeme alıyor.
tesekkurler valla ıcım rahatladıcvv yazmadan satın alım yapamazlar
ya yok ben daha önce bu hesapta alım yaptıgımı hatırlamıyorum. kredi kartı bölümüne giriyorum otomatik kredi kartı bilgileri soruyo bu demek ki kayıtlı kart yok değil mi?bir süre önce aynı sorunu yaşadım, ancak kartı hesaptan kaldırdım ve sonra şarj olmaya başladım, yeni hesap sahibine sordum ve reddetti. Böylece güvenlik için kartı iptal ettim.
Kayıtı kartın yokmuş eğer olsaydı önce kartın son 4 hanesi sonra cvv ister.tesekkurler valla ıcım rahatladı
Post automatically merged:
ya yok ben daha önce bu hesapta alım yaptıgımı hatırlamıyorum. kredi kartı bölümüne giriyorum otomatik kredi kartı bilgileri soruyo bu demek ki kayıtlı kart yok değil mi?
bende kartı iptal etim güvenemedim bişey olur diyebir süre önce aynı sorunu yaşadım, ancak kartı hesaptan kaldırdım ve sonra şarj olmaya başladım, yeni hesap sahibine sordum ve reddetti. Böylece güvenlik için kartı iptal ettim.
telefonuna onaylama mesajı gelir. lol 3d secure ile ödeme alıyor.
ya ben simdi hesabı birine veriom ama hesapta daha önce alım yaptım mı hatırlamıyorum kayıtlı kredi kartı olunca rp satın alma kısmını girince direkt kredi kartı gözüküyor değil mi?? baktım herhangi bir kartı otomatik göstermiyo ama bilmiyorum kurt düştü içime rahatlamak için sordum daha önce kartını kaydetmis olan örnek atabilir mi bilgilerini gizleyip
cvv ve tarih olmadan o iş olmaz dostum sadece kart numarası ile olmaz zaten merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?