Hocam içinde çok değerli kostümler var, kimsede pek olmayan varsa bir yöntem yardım edebilir miPerma ban kalkmaz. kaldırılmaz
brom dediğim gibi istersen full skin ol "Perma ban kalkmak. Kaldırmazsın."Hocam içinde çok değerli kostümler var, kimsede pek olmayan varsa bir yöntem yardım edebilir mi
eyw hocam çok kötü oldu ya geri alınca çok sevinmiştimBoşuna vaktini harcama. Keşke daha önceden ilk çalındığı zamanlar da uğraşsaydın banlatmadan alma şansın olurdu en azından. Geçmiş Olsun dostum
Hesap paylaşımı yasak, ban yemeseydi bile ban atarlardıTicket at kanıtların varsa hesabın senin olduğunu kanıtla o ticketta ve ban yemesinin sebebinin çalanların olduğunun söyle işe yarayabilir
Hocam yazdım NA bölgesinde çıktı hesap ingilizce yazdım o yuzden umarım iyi anlatmışımdır derdimiValve 'nin Vac sistemi gibi Perma ban da Kaldırılamaz diye biliyorum ama sen gene lol feedback de bulun beklide yardımcı olurlar sorununu yaz ve hesabının değerli olduğunu filan yaz çünkü perma yiyen sen değilsin
Hesap paylaşımı yasak, ban yemeseydi bile ban atarlardı
inşallah kurtarırsın iyi günlerHocam yazdım NA bölgesinde çıktı hesap ingilizce yazdım o yuzden umarım iyi anlatmışımdır derdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?