random hesap satışı kanka unranked hesap satışı demiyorum.random derken ne demek istediğini anlayamadım unrank hesapları bot ile kasıp satış yapıyorlar
Çalıntı hesap onlar hocam eğer random değil de güvenilir hesap sitesi ayrıyorsanız gamemarkt tam size göre bir site olacaktırHerkese merhaba arkadaşlar:
Öncelikle kafama çok takılan bu sorunun cevabını bilen insanlar cevaplarsa çok sevinirim. Bu hesap satıcıları özellikle random hesap satıcıları bu hesapları nereden tedarik ediyor bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız teşekkürler. ''
Genel olarak bota bırakarak hesap kasıp satıyorlar.Ufak bir kısmı da çalıntı hesaplar.Herkese merhaba arkadaşlar:
Öncelikle kafama çok takılan bu sorunun cevabını bilen insanlar cevaplarsa çok sevinirim. Bu hesap satıcıları özellikle random hesap satıcıları bu hesapları nereden tedarik ediyor bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız teşekkürler. ''
Dostum milletin rat atıp falan çaldığı hesapları sattığı yerler oluyor oralardan tedarik ediyor satıyor . botted hesaplardada level bot tedarikçisi oluyor . toplu aldığı için ucuza geliyor teker teker pahalıdan satıyor .Herkese merhaba arkadaşlar:
penta sharp kulanıyorum herkese öneririmHerkese merhaba arkadaşlar:
Öncelikle kafama çok takılan bu sorunun cevabını bilen insanlar cevaplarsa çok sevinirim. Bu hesap satıcıları özellikle random hesap satıcıları bu hesapları nereden tedarik ediyor bilginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?