2 adımlı doğrulama var çoğu hesabımdabastığın linklere indirdiğin dosyalara dikkat et indirdikten sonra dosyası açmadan virüs totalde tarat. Hesaplarının şifrelerini değiştir varsa 2 adımlı doğrulama kullan...
reset işlemini yaptım hatta bilmiyorum ne kadar işe yarar operatörü arayıp ordan da işlem yapmalarını söyledimModeme reset at (kapat aç değil) ve hesaplara 2 aşamalı doğrulama ekle
iyi gene sene aynı ülke sınırı içindeKanka bunu sormak yerine acaba kullandığın sisteme virüs veya senin kendi girdiğin şeylere bu uyarıvermiş olabiliyor bazen bende diyarbakır izmir gösteriyor gmaile girerken
sadece steam değil google play trendyol hepsiburada insta vs aklına gelebilcek her üyeliğe oyun üyelikleri dahilsteam hesabına mi giremeye çalışıyorlar?
önceden rat yediğin için, tüm bilgileri elinde olabilir karşı tarafın.2 adımlı doğrulama var çoğu hesabımda
reset işlemini yaptım hatta bilmiyorum ne kadar işe yarar operatörü arayıp ordan da işlem yapmalarını söyledim
iyi gene sene aynı ülke sınırı içindebende saçma sapan ülkeler gözüküyor
sadece steam değil google play trendyol hepsiburada insta vs aklına gelebilcek her üyeliğe oyun üyelikleri dahil
Virüs bulaşmıştır şifrelerini değiştirMerhaba, bilgisayarımı formatladığım halde hesap şifrelerimi vesaire değiştirdiğim halde bilgisayarda hangi hesaba girersem bir hafta içerisinde başka bir IP adresi ve ülkeden giriş bilgisi geliyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba lütfen arkadaşlar?
rat derken pek bilgim yok o konulardaönceden rat yediğin için, tüm bilgileri elinde olabilir karşı tarafın.
kullanmışlığım var sosyal medyaya ulaşım sağlanma sıkıntısı yaşandığında hepimiz gibi bende kullandım.Vpn tarzı bir şey kullanıyor musun ?
kankam yardımcı olmak istediğinin farkındayım ama en başta yazdım zaten şifremi değiştirsemde 1 hafta sonra yine buluyorlar.Virüs bulaşmıştır şifrelerini değiştir
usb ile format aklıma geldi fakat usb ye kurarken format için gerekli şeyleri pcden yine virüs bulaşma ihtimali yok mu acaba ?usb ile format atmanı öneriyorum ve bilgisayarı sıfırlamak bazı virusleri gidermiyor maalesef ve her zaman kullandığın programları ve her şeyi yüklememeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?