@ciktay Ödeme yaptığınıza dair dekontu bana dm yoluyla iletiniz ayrıca tüm konuşmaları bu konu üzerinden paylaşınız.HexWare İsimli Kullanıcıdan Yazılım satın aldım fakat yazılım çalısmıyor bilgisayarımda kendisine ya sorunu düzelt yada Paramı İade Et dedim hiç yazmıyor ilgilenmiyor sizden yardım istiyorum sayın MemoryHackers Yetkilileri
Kendisini burada gördüm buradan iletişime geçtim
tabi hemen@ciktay Ödeme yaptığınıza dair dekontu bana dm yoluyla iletiniz ayrıca tüm konuşmaları bu konu üzerinden paylaşınız.
Bekliyorum hocam gönderince konu üzerinden bildiriniz.tabi hemen
Bekliyorum.
Satın aldığın satıcı @Rhaast bu kişi mi?buyur hocam 1 de satın alım yaptım saat gece 1 oldu hala hiçbişekilde dönüş yok yapıcam diyo kalıyo oyle
Rica ederim ne demek öyle bir şey yok para peşinde olacaksınız bu sizin gayet doğal hakkınızdır burada 1 kuruşunuz bile gitse hakkınızı arayacaksınız kimsenin 1 kuruşunu elimizden geldiğince kimsede bırakmayız merak etmeyin kim mağdursa onun yanındayız herkes düzgün insan olmayı öğrenecek hocam bu yaptığımız bir hizmet değil bir zorunluluktur tüm üyelerimize aynı şekilde şeffaf ve eşit mesafede yaklaşıyoruz bir başkası olsa sizin yerinizde aynı muameleyi o da görecek forumumuzun tüm üyeleri bizim için aynı öneme sahiptir içinizde hiç kuşku oluşmasın.teşekkür ederim sizede çok sağolun ben para peşinde değilim gerçekten birşey satın aldım hizmetini en azından ilgilenilmesi bile hoş olurdu hiç ilgilenmedi sürekli başından sağdı ayıp
Rica ederim bil mukabele hocam hayırlı geceler dilerim kalın sağlıcakla.tekrardan çok teşekkür ederim gecen güzel olsun Allaha emanet İlgi ve Alakaların için tekrardan teşekkür ederim hocam
Gönderdiğinize dair dekont iletir misiniz lütfen bana dm yolundan.Kullanıcının konuda da yazdığı gibi iade veya sorunun çözülmesine karşın yeni ürün atacağımı söylemiştim zaten gerekli ss'leri kendisi iletmiş sadece sabırsızlanıp sıkayet konusu açmış her hangi bir ilgisizlik söz konusu değil yinede Müşteri her zaman haklıdır, kullanıcıya iadesi geçilmiştir yaşanan olumsuz durum için dilediği zaman ürünlerimizi test ederek alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?