siteye girince sağ tarafta var oyunlar ordan rules of survivalı seçhileyi nerden indireceğiz rules survival
kardeşim onayla sonra hileyi yine aç ondan sonra playa bas ros ta sonra rosu aç hile kapancak eğer önüne menü gelmediyse ıns tuşuna bas yani (insert)BEN ROS A GİRİYORUM ONAYLAMAYI YAPIYORUM AMA MENÜ GELMİYOR
bana da bir yardım etseneğer yorumlarım işinize yaradıysa lütfen beğenin
kardeşim ben bildiklerimi yazıyom bide ben hile bakımdaydı diye hileyi sildim bir daha indiremedim o yüzden senin hatanı bilmiyombana da bir yardım etsen
kardeşim onayla sonra hileyi yine aç ondan sonra playa bas ros ta sonra rosu aç hile kapancak eğer önüne menü gelmediyse ıns tuşuna bas yani (insert)
Oldumu kardeşim ?teşekkürler arkadaşlar
yardım etsen bende log txt gelio ama açılmıo program loaderteşekkürler arkadaşlar
Kardeşim önce hileyi aç ondan sonra playa basınca sytstem 1 ve 2 çıkacak 1 e bas sonra siteye gir 1 reklama tıkla sonra yeşil yazı çıkacak ve bir url çıkacak önüne uzun bir url url nin ne olduğunu bilmiyosan araştır o urlyi kopyala sonra yeni bir site aç o urlyi yapıştır sonra yine yeşille bir şeyler yazacak sonra kendi kendine kapanacak sonra hileyi tekrar aç ondan sonra rosun hilesini seç playa bas sonra %100 olunca rosu aç sonra kendi hesabına gir ve playa ama oyuna başlama sonra önüne 1 menü çıkması lazım eğer çıkmazsa ıns'e yani (insert) tuşuna bas anladın mı ? eğer işine yaradıysa lütfen beğenBEN ROS A GİRİYORUM ONAYLAMAYI YAPIYORUM AMA MENÜ GELMİYOR
Kardeşim önce hileyi aç ondan sonra playa basınca sytstem 1 ve 2 çıkacak 1 e bas sonra siteye gir 1 onay sistemia tıkla sonra yeşil yazı çıkacak ve bir url çıkacak önüne uzun bir url url nin ne olduğunu bilmiyosan araştır o urlyi kopyala sonra yeni bir site aç o urlyi yapıştır sonra yine yeşille bir şeyler yazacak sonra kendi kendine kapanacak sonra hileyi tekrar aç ondan sonra rosun hilesini seç playa bas sonra %100 olunca rosu aç sonra kendi hesabına gir ve playa bas ama oyuna başlama sonra önüne 1 menü çıkması lazım eğer çıkmazsa ıns'e yani (insert) tuşuna bas anladın mı ? eğer işine yaradıysa lütfen beğen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?