- Yasaklandı
-
Banlı Üye
USb girişlerinde bi sorun olabilir mi acaba?
dostum o konuyla alakalı her şeyi yaptım.fn tuşu var mı klavyende
Format attığımı söyledim.Pc yi sıfırla bakalım bi
5 Tane USB girişi var, Mouse, Harici fan çalışıyor. Sorun olsa çalışmazdı.Vallahi benimkide öyle olmuştu hocam ama taaa 3 yıl önce falan hatırladığım kadarı ile pc kasasının girişinde sıkıntı vardı
reis sıvı teması olabilir
her yere başvurdum, sanırım burada da bulamayacağım çözümAllah Allah herşeyi de yapmışsın kardeşim Vallahi Allah Yardımcın olsun ne diyeyim olmaması imkansız gibi birşey
Vallahi usta yapılacak ne varsa yapmışsınher yere başvurdum, sanırım burada da bulamayacağım çözüm
sistemsel hata derken neresinde sorun olabilir ?Vallahi usta yapılacak ne varsa yapmışsın
Zaten vereceğim tavsiyeleride yapmışsın büyük ihtimal sistemsel bir hata olabilir
yeni klavye aldığımı söyledim lütfen okumadan yorum yapmayınyeni kilavye tavsiye ederim
bulabilirsem inşallahilk defa böyle birşey yaşayan görüyorum ve çözümünü çok merak ettim eğer halledebilirsen burayada çözümünü yazarmısın lütfen
Sistemsel derken sistemin driverlerinde sıkıntı olabilirsistemsel hata derken neresinde sorun olabilir ?
Bu arada bilgisayar açıldıktan 5 10 dakika sonra bozuluyor klavye.
Post automatically merged:
yeni klavye aldığımı söyledim lütfen okumadan yorum yapmayın
bulabilirsem inşallah
Sistemsel derken sistemin driverlerinde sıkıntı olabilir
Driverleri güncelleme yi denedin mi usta
Büyük ihtimal denemişsindir
Vallahi dostum Benimde başıma geldi gerçekten bunu yorum kasmak için söylemiyorum inan gerçektenÇözümü olmayıp, post kasmak için yazanlar lütfen başka konulara yazsın.
Windows 10 Pro Orijinal Kullanıyorum. Bütün her şeyim güncel.
Vallahi dostum Benimde başıma geldi gerçekten bunu yorum kasmak için söylemiyorum inan gerçekten
E tuşuna 1 defa basınca 2 tane daha yazardı
Benim usb girişimde sorun vardı ama sen herşeyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?