- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bir harfe basınca bir kere yazması gerekirken birden fazla mı yazıyor?
MSI GE60 0ND 453-TR Kullanıyorum 2013-2014 model biraz eski, nereden güncelleyebilirim ?Anakartınızın chipsetlerini güncellemeyi dener misiniz. Kullandığınız extra bir yazılım da buna sebep olabilir. Benimdr mouse kafayı yemişti steelseries engine yüklü olduğu için.
o nedir ilk defa duydum. Harici klavye kullanıyorum.Klavye kartına bi sıkıntı olmuş olabilir
MSI sitesinden denedim, Windows 10 için bir güncelleme yokAnakartınızın chipsetlerini güncellemeyi dener misiniz. Kullandığınız extra bir yazılım da buna sebep olabilir. Benimdr mouse kafayı yemişti steelseries engine yüklü olduğu için.
Her şeyi yapmışın gene olmuyorsa acaba sende sorun olabilir mi reis harflere fazla mı hızlı basıyorsun
Anakart modelinizi msı motherboard sitesinden aratıp support kısmından download a girip kullandığınız Windows sürümünü seçiyorsunuz ve ordan chipset driverlaarını indiriyorsunuz.E ye basarsam EEE yazıyor, bazen düzgün yazıyor.
Post automatically merged:
MSI GE60 0ND 453-TR Kullanıyorum 2013-2014 model biraz eski, nereden güncelleyebilirim ?
Driverlar güncel değil yada girişler arıza yapmış olabilir.pc yi formatladıktan sonra tekrar aynı sorunu yapması imkansıza yakın ama...
sadece win 7 ve win 8 desteği gözüküyor win 10 desteği yokAnakart modelinizi msı motherboard sitesinden aratıp support kısmından download a girip kullandığınız Windows sürümünü seçiyorsunuz ve ordan chipset driverlaarını indiriyorsunuz.
Driver güncel, bütün usb girişlerini denedim diğer mouse, fan çalışyıor.Driverlar güncel değil yada girişler arıza yapmış olabilir.
değiştirdim 3.0 2.0 denedim.hacı usb girişlerini degiştir bakalım bi
Çalışması önemli değil ara ara gücü kesiyorsa klavye sürekli rn son bastığın tuşta takılı kalıcaktır. Dediğim gibi bir de Kaspersky kurup virüs taratabilirsin.sadece win 7 ve win 8 desteği gözüküyor win 10 desteği yok
Driver güncel, bütün usb girişlerini denedim diğer mouse, fan çalışyıor.
değiştirdim 3.0 2.0 denedim.
sorun devam ediyor çözüm yokpc yi formatladıktan sonra tekrar aynı sorunu yapması imkansıza yakın ama...
virüs taramasını denedim çözüm yok.Çalışması önemli değil ara ara gücü kesiyorsa klavye sürekli rn son bastığın tuşta takılı kalıcaktır. Dediğim gibi bir de Kaspersky kurup virüs taratabilirsin.
daha önceden denedim çözüm yok.Aygıt Yöneticisi üzerinden klavyeyi bulun ve Cihazı kaldır seçeneği ile kaldırın. Klavyeyi çıkartıp tekrar takın, otomatik tanımazsa donanım aratın ve bulsun.
İşlemler sonrasında deneyin
böyle bir çözüm buldum deneyebilirsin
bu sorunumla ilgili hiçbir çözüm yok.youtube de cözum aradın mı genelde bu tur seyler ıcın vıdeo koyarlar
format attığımı söyledim, düzelse o zaman düzelirdi.temp dosyalarını silmeyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?