- Yasaklandı
-
Banlı Üye
onu da yaptığımı söyledim, konuyu okur musunuzbilgisayarı sıfırlamayı dene
Bu hata usb portundan kaynaklanıyorUSb girişlerinde bi sorun olabilir mi acaba?
Bios pilin ile alakalı olabilir mi ? Bilgisayarınız kaç yıllık ? Ve Her şeyi denemenize rağmen eğer hala bellekte duran bir şey ise onun tabiri bios ve ram kırıntılarıdır. Ramınızın dogru takıldıgından ve bios pilinizin gücünün yeterli seviyede oldugunu kontrol ediniz.Merhaba arkadaşlar benim klavyem ile ilgili google da çözümü olmayan bi sorunum var.
Klavyem fazladan harf yazıyor mesela şöyle;
merrhababa arkadaşlarr bennm aadımmm eemimmrrr
FORMAT ATTIM, YAPIŞKAN TUŞLARI KAPATTIM, YENI KLAVYE SATIN ALDIM!!!
Fakat hiçbir çözüme ulaşamadım. lütfen yardımcı olun.
Bilgisayarım 7 yıllık fakat benimki 16 GB Rama 1 tb hdd ye yükseltilmiş hali, BİOS pilinin sağlığını nereden öğrenebilirimBios pilin ile alakalı olabilir mi ? Bilgisayarınız kaç yıllık ? Ve Her şeyi denemenize rağmen eğer hala bellekte duran bir şey ise onun tabiri bios ve ram kırıntılarıdır. Ramınızın dogru takıldıgından ve bios pilinizin gücünün yeterli seviyede oldugunu kontrol ediniz.
şuan bluetoothllu klavye deneyecek şansım yok. 3.0 a da takınca bir şey değişmedibluetooth bir klavye bağlayıp denedin mi hiç, neden diyorum normalde usb 2.0 kullanıyorsun belki usb kaynaklıdır direkt kablosuz iletişim
Bios Pillini kontrol ettim sorun gözükmüyor, biosum da güncelmiş.Bios pilin ile alakalı olabilir mi ? Bilgisayarınız kaç yıllık ? Ve Her şeyi denemenize rağmen eğer hala bellekte duran bir şey ise onun tabiri bios ve ram kırıntılarıdır. Ramınızın dogru takıldıgından ve bios pilinizin gücünün yeterli seviyede oldugunu kontrol ediniz.
o ve ona benzer yöntemleri çok denedim yine de teşekkürler yardımın içinknk onun bi yontemı vardı dur bakayım
Post automatically merged:
knk fn +q bas
Post automatically merged:
oldumu ?
klavyenin içinde toz olmadığından ve tüm tuşların basış hissiyatının aynı olduğundan emin olunMerhaba arkadaşlar benim klavyem ile ilgili google da çözümü olmayan bi sorunum var.
Klavyem fazladan harf yazıyor mesela şöyle;
merrhababa arkadaşlarr bennm aadımmm eemimmrrr
FORMAT ATTIM, YAPIŞKAN TUŞLARI KAPATTIM, YENI KLAVYE SATIN ALDIM!!!
Fakat hiçbir çözüme ulaşamadım. lütfen yardımcı olun.
sorun klavyededir diye düşünüp yenisini aldım bir şey değişmedigirişlerde değilse klavyede olmadığına eminmisin
tertemiz yesyeni klavye aldım bir şey değişmediklavyenin içinde toz olmadığından ve tüm tuşların basış hissiyatının aynı olduğundan emin olun
arkadaşlar yeni klavye aldığımı 20. söyleyişim falanaynı sorun bendede var logitech g910 klavyemde ok tuşlarına sıvı dökülmüştü az bişey ilk başlarda bişey yoktu döküldüğü zaman tuşları çıkarıp temizledim ama bazen basıyor bazen çift basıyor ama farklı bi klavye takınca bi sıkıntı olmadı bende
Laptop kullanıyorum, klavye uyumsuzluğunu ilk deefaa duydum o nedirkardeşim pc laptop ise bende daha önce bu sorunlarla karşılaştım klavyem uyumsuz olduğu için değiştirdim ama pc kasa ise böyle bir sorun var klavye ile ilgilidir başka klavyede dene sorun pc demi klavyedemi onu anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?