hiç paranormal olay yaşadınız mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Evet küçükken yaşamıştım uyurgezerlik mi değil mi bilmiyorum hiç böyle bir huyum veya alışkanlık falan yok zaten gece uyudum sabah okula gidicem saat 5 gibi falan sabaha yakın bi uyandım mezarlıktayım harbi sağlam altıma etmiştim o zaman bi de işin aksi tarafı sabah ezanı okunuyor küçükken çok korkardım sabah ezanından o da okunuyodu kendime geldiğimde direkt eve kaçtım eklemeyi unutmuşum anahtar yoktu evin kapısında kilitliydi yani bu da ayrı bir olay böyle bir şey yaşamıştım zamanında paranormal olarak geçer mi bilmiyorum
Okurkan gerildim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yaşadım sabah okula giderken camdan küçük bir kız bana el sallıyodu ama sonradan farkettim ki o kız değilmiş bir kuklaymış tüylerim ürpermişti hatta bana gülüyodu o gün bu gün korku filmi izlejmiyom
hayatımda 1 kere yaşadım tam hatırlamıyom ama olmayan birini var gibi gordum inşallah bida oyle birşey yaşamam

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
hiç yaşamadım ama anlatılanları cok dinledim korkunç.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Gece uykudan uyandıktan sonra önümden siyah karıştılar geçmişti

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben 8 yasimda fln dim glb ve evde tek dim su icmek icin mutfaga gittim ve geri salona geldim oturdum ve sonra siyah bisi gordum yanimda bole bulut gibi ama tam bulut gibi degil insan sekilnde ydi yahalmi fln mi gordum bilmiyorum ama oda mutfaga gitti ve su aldi geldi ondan sonrasini hatirlamiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
uyurken rüya görürürz ya ben uyanıkken yaşadım onu. gözüm açık ama kıpırdayamıyorum çok kötüydü gerçekten sonra bi anda uyandım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sabaha karşı rüyadan kan ter içinde uyanıyorum ve karşımda bir silüet görüyorum. Gözümü ovuşturuyorum gitmiyor. Işığı açıyorum yok, kapatıyorum orada. 3 Kere oldu bu ara ara.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Görmedim ama anlatanı çok duydum amcamlar eskiden define avına giderlerdi gömü ararken tarla ortasında bebek sesi duyduklarıni söylemişti

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çocukken arkamı boşluğa dönüp uyurken sıcakladım ve pikeyi önüme alıp uykuma devam ederken sanki biri kıçımı çimdirdi irkilerek uyandığımda gülme sesleri duymuştum. o gün bu gündür boşluğa arkamı dönüp yatamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...