Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben genelde hep odamın kapısını kitlerim sadece yatıcağım zaman açarım birgün uyurken gece saat 3-4 sularında kapımın sert bir biçimde tıklandığını duydum sonra dedim acaba annem falan mı kapımı kilitli unuttumdamı tıklıyor diye sonra kalktım baktığımda kapım aralık bir biçimde açık ve kimse uyanık değil gittim bir bardak su içip yattım
evet. halk arasında karabasan denilen şeyle çok karşılaşıyorum uyurken bilincim açık. ancak hreket edemiyor ve kıpırdayamıyorum ama karşımda bir varlık beliriyor ve etrafımda dolaşıyor. cidden çok korkunç
bir ara motorsiklet ile gidiyordum suratlıydım biri el işareti yaptı benide al diye yaslı birisi bende ileri gittim durdum geri geri geldim baktım el işareti yapan kişi yok neyse saga sola baktım yine yok dedim halüsinasyon gördüm yoluma devam ettim 100 mt kadar gittim baktım kaza olmus fena kaza herhalde o kişi hızır diye umuyorum beni korudu o kazayı ben yappmıs olabilirim