Hiçbir şey hissetmemek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bir aralar bende bunalıma girmiştim sonra boşverdim herşeyi cidden seni öldürmeyen şey güçlendiriyor umrumda değil şuan hiç bir şey kafa rahat

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
who feel bro no one i feel always bad

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hayatım boyunca bi samsun bi mersin ara ara diyarbakır van vs gezdim anne baba ayrı olduğu için.
Lise 1 e açık öğretim ve özel kolejle beraber 6 kez gittim açık öğretimi saymazsak ve kolejide çıkartırsak 4 kez lise1 okudum fazlasıyla arkadaşım var ama konuştuğum arayıp sorduğum 1 arkadaşım var
Bipolar bozukluğu olan birisiyim
2 yaşımdayken 2. kattan düştüm ve beynimde kan pırtısı kaldı vücudumun sol tarafı %50 zayıf ve his kaybı var benim için sol bacak bir nevi bir baston fazlası değil

yinede hayatın bir anlamı olmalı ve benim bir amacım olmalı , dini inancıma göre gözümle gördüğüm ve hislerimle hissettiğim ve hissedemediğim herşeyi bir yaratıcı yarattı ve mutlaka bir sebebi olmalı, hayat yinede güzel olmalı ben farkına varamasamda.

Anayasamızda yasak olan bir çok şeyi kullandım ve yinede pişman değilim ( bağımlılık ve yoksunluk durumu yok )

beni anlamsız bir boşluğa soktun dostum

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayatım boyunca bi samsun bi mersin ara ara diyarbakır van vs gezdim anne baba ayrı olduğu için.
Lise 1 e açık öğretim ve özel kolejle beraber 6 kez gittim açık öğretimi saymazsak ve kolejide çıkartırsak 4 kez lise1 okudum fazlasıyla arkadaşım var ama konuştuğum arayıp sorduğum 1 arkadaşım var
Bipolar bozukluğu olan birisiyim
2 yaşımdayken 2. kattan düştüm ve beynimde kan pırtısı kaldı vücudumun sol tarafı %50 zayıf ve his kaybı var benim için sol bacak bir nevi bir baston fazlası değil

yinede hayatın bir anlamı olmalı ve benim bir amacım olmalı , dini inancıma göre gözümle gördüğüm ve hislerimle hissettiğim ve hissedemediğim herşeyi bir yaratıcı yarattı ve mutlaka bir sebebi olmalı, hayat yinede güzel olmalı ben farkına varamasamda.

Anayasamızda yasak olan bir çok şeyi kullandım ve yinede pişman değilim ( bağımlılık ve yoksunluk durumu yok )

beni anlamsız bir boşluğa soktun dostum
Kader... Keşke istediğimiz şeyler olsa ama olmuyor. :cryangry:

No fookin fighting
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
agaa bu kaç oldu dağıttın içimizi her seferinde. :/

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hangi konuda hiç bir şey hissetmemek peki? Ama bazen bana oluyor. Sanki uzayda gibi bir düşünce kaplıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...