𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
oynayıp bitirmiştim ama tekrar bi bakılır sağolun öneriniz içinmerhaba cod serisi ve detroit become human öneririm hikayesi çok akıcı ve güzel
life is strangenin konusu nedir ? amacımız nedir yani oyundaMafia serisi far cry life is strange
saydıkların arasında the last of us çok oynamak isterdim fakat pc ye çıkmadı daha ama az kaldı oynarım teşekkürlerread dead redemption 1 ve 2,wolfenstein the new order,old blood ve new coloosus oyunları,the last of us serisi,resident evil village,evil west ve dying light 2
konsol var diye düşünerek söylemiştim onu o zaman onun yerine witcher serisi öneriyorum,far cry 6,metal gear solid serisi,tom clancys black list,ghost recon wildlands öneriyorumoynayıp bitirmiştim ama tekrar bi bakılır sağolun öneriniz için
Post automatically merged:
life is strangenin konusu nedir ? amacımız nedir yani oyunda
Post automatically merged:
saydıkların arasında the last of us çok oynamak isterdim fakat pc ye çıkmadı daha ama az kaldı oynarım teşekkürler
İnsanların önyargı içeren cümlelerinden kurtulabileceksen Cyberpunk 2077, mükemmel bir başyapıttır kendisi. Sağolsun en güzel zamanlarımı yaşattı bana.Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.
bu oyuna kesinlikle haksızlık yapıldığı görüşündeyim aynı fikirdeyiz oyun pandemi dönemin de çıkacağı zaman zaten ertelenecekti eksikleri olduğu yapımcı firma tarafından söylenmişti ama insanların yoğun ısrarı üzerine çıkarılmak zorunda kalındı ve eksiklerle çıktı ki bu gayet doğaldıİnsanların önyargı içeren cümlelerinden kurtulabileceksen Cyberpunk 2077, mükemmel bir başyapıttır kendisi. Sağolsun en güzel zamanlarımı yaşattı bana.
FARCRY serisini oynamayan kendine oyuncu dememeli bence acil oyna gerçekten oyndakıça sarıyor o hayyata kalma atmosferi çok iyi yansıtmışlar oyuna.Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım şuanlık Death Stranding oynuyorum bunun gibi veya rise of tomb raider olsun uncharted olsun bunun gibi oyun önerisinde bulunabilecekleri yorumlara bekliyorum.