JibiJi
Uzman Üye
evet ama çok uzun knk yarısında bıraktım çok uzun oyunlar beni tutamıyo içinde öneri için teşekkürler amathe Witcher 3 : Wild hunt üstüne hikayeli oyun görmedim
kesinlikle katılıyorum 1-2 oynadım 3e başlıcam yakında herkes çok sıkıntılı bi oyun hep aynuı şeyler felan dio ama ben ne olursa olsun başlıcam joeye ne oldu merak ediyorummafia 1-2-3 serisi var oynadın mı çok güzel tam hikayelik
hiç bir sersiini oynamadım ama her seride farklı bi hikaye anlatıldığını duydum kesinlikle göz atacağım bir oyundevil may cry 3
hepsini oynadım noramlde tekrar oynardım ama gta serileri çok uzun saatlerimi alıyor knkmgta 5 - mafia 2 - gta sa - gta 3
oynadım knkm yinede önerin için çok teşekkürlerfar rcry 4
Bende çok merak ediyorum o oyunu aslında Türkler arasında dalga geçilende bi oyun Türkiye’de geçiyo mimleri felan senin önerinde vesile olsun denicem inşallah kankam saol öneri içinHafiften gerilim oyunları seviyorsan Dying Light oyununu dene derim. Oyun çok sürükleyici.
Ps3 de oynamıştum Ps4 aldım remastered çıkmış heralde tekrar oynamamı önerir misinps için the last of usçok güzzel deneyebilirsin
benim ps4 üm olsa oynardım sende oynamışsın biliyorsundur oyunun güzelliğini oyna bencePs3 de oynamıştum Ps4 aldım remastered çıkmış heralde tekrar oynamamı önerir misin
tamamdır en kısa sürede alıp deniceğim öneri için teşekkürlerbenim ps4 üm olsa oynardım sende oynamışsın biliyorsundur oyunun güzelliğini oyna bence
Mafia 2Şöyle Güzel hikayeli oyunlar önerinde hep beraber şu dönemde oynayalım.
oyunlar lütfen 0-12 saat aralığında olsun ne çok uzun ne çok kısa ve yüzeysel olsun yani açık dünya olamsın direk görevden göre açık dünyadan sıkıldım max payne ve battlefield hardline örenk olarak
oynadım ama farklı farklı savaşcıların hikayelerini anlatıyodu die hatırlıyorum öle hikayeden hikaye atlayınca çok beğenmemiştimbattefield 1
god of warın en son ps4e çıkanını oynadım efsane bişi kesinlikle ama diğer yandan undertale hiç bilmiyorum beyondunda pc için kırılmasını bekliyorum beyondu oynıcam inşallah öneri için teşekkürler kankamundertale beyond: two souls god of war bunlar guzel oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?