kardeşim item esp yi kapatırsan fps artar ve kasma sorunu olmaz diye düşünüyorumMerhaba Arkadaşlar Ekran Kartım 8 GB 16 GB Ram mevcut hileyi açınca sol aşağıda memory hacked FPS - 60 Yazıyor buda oyunumu acayip kasiyor hileli oynadığımın mantığı kalmıyor hilesiz adam beni karşı karşıyayken vuruyor hilesiz donma yok bu fps nasıl artar hile içerisinde bir fps ayarıda yok yardımcı olurmusunuz
sabitleyici var ayarlarına iyi bak kapatabılırsın onuherşeyi kapattım sadece adam yerini görmeyi aktif ettim bu hileyi youtubede bir vdeoda gördüm ondada memoryhacked yazıyordu sağ tarafında fps yazmıyordu benimkinde ne yaparsam yapayım fps 60 olarak görünüyor
ekran görüntüsü atabilir misinherşeyi kapattım sadece adam yerini görmeyi aktif ettim bu hileyi youtubede bir vdeoda gördüm ondada memoryhacked yazıyordu sağ tarafında fps yazmıyordu benimkinde ne yaparsam yapayım fps 60 olarak görünüyor
60 fps herkesde yazıyor ama emülatör ayarlarında gerçek fps yi görebiliyorsun60 fps olması oyun oynamana engel değil bendede 60fps yazıyor ama donma kasma yok bence yeterli bir fps
emulator oynuyorsan oyunu emulator ayarlarından kapatıcaksınMerhaba Arkadaşlar Ekran Kartım 8 GB 16 GB Ram mevcut hileyi açınca sol aşağıda memory hacked FPS - 60 Yazıyor buda oyunumu acayip kasiyor hileli oynadığımın mantığı kalmıyor hilesiz adam beni karşı karşıyayken vuruyor hilesiz donma yok bu fps nasıl artar hile içerisinde bir fps ayarıda yok yardımcı olurmusunuz
kardeşim pubg mobile ın verdiği max 60 fps diye biliyorum ama arkadaşın kare hızı low da olabilir doğru söylüyorsunsabitleyici var ayarlarına iyi bak kapatabılırsın onu
telefon oyunu 60 üstüne cıkmayabilir hicbirtürlü aklıma gelmemıstı.kardeşim pubg mobile ın verdiği max 60 fps diye biliyorum ama arkadaşın kare hızı low da olabilir doğru söylüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?