Üye
hile ne gibi şeylerde kolaylık sağlıyor hile arkadan çalışırken fps imi düşürürmü veya ota dodge gibi oto skill atma varmı
Kanka sarıyor mu peki bide ban yediğnin ekran görüntüsü var mı ?euwda oynuyordum 2. haftanın sonunda ban yedim şlaskdşsaldöm hiç beklemiyodum
hay hay bu sabah yemişim beklemiyordum bak cidden sanırım aşırı flame yaptım onun yüzünden perma yedim xd çünkü şuana kadar hiç hesap banlatmamıstım script ileKanka sarıyor mu peki bide ban yediğnin ekran görüntüsü var mı ?![]()
hileden yada flameden yediğin yazıyordurhay hay bu sabah yemişim beklemiyordum bak cidden sanırım aşırı flame yaptım onun yüzünden perma yedim xd çünkü şuana kadar hiç hesap banlatmamıstım script ile
ben baya flame yapmıştım ama özelden atayım sana ekran görüntüsünühileden yada flameden yediğin yazıyordur
Olur bekliyorumben baya flame yapmıştım ama özelden atayım sana ekran görüntüsünü
pek çok şey var, tabii bunun sonucunda elbette ban yeme riskin varhile ne gibi şeylerde kolaylık sağlıyor hile arkadan çalışırken fps imi düşürürmü veya ota dodge gibi oto skill atma varmı
Ben 1 sene önce kendi (9 yıllık) +100 kostüm açık olan hesabımla sırf merakımdan açmıştım script.. Gece 2-3 gibi girdim şansıma sabah kalktığımda güncelleme gelmişti. Artık güncelleme olunca sistem mi tarandı bilmiyorum ama ''20 dakikalık'' oynadığım oyun sonucu perma yedimeuwda oynuyordum 2. haftanın sonunda ban yedim şlaskdşsaldöm hiç beklemiyodum
Cs de asla problem olmuyor evet sakin ve adama baka baka oynamadıktan sonralol gibi oyunlarda yersin
Post automatically merged:
cs de belli etmezsen yemezsin