Hile Açmanızın Sebepleri Ve Tarihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Hadi Herkes Neden Hile Açtığını Hangi oyunda açtığını ve ilk hilesini hangi oyunda açtıgını yazsın alta
Benim İlk hilem Wolfteamdaydı: hesaba 100 tl yatırdım tam ogün hesabı benden daha iyi olan birisiyle takas ederken bana sahte hesap verdi şeref yoksunu bu arada 13 yaşındayım o zaman işte yatırdım nakiti hesabı dizdim takas ettik aha bi baktım hesapta hiçbirşey yok kendi hesabıma girerken artık çok geçti hesap elden gidiyeaahh olmuştu bile sinirlendim açtım base taramayı bütün odaları diktim ozamanki sinirimi diger adamlardan çıkardım özür dilerim :D

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ilk hileyi memoryhackers'dan internet kafede arkadaşlarla açmıştık ulan ne güzel günlerdi be
wolftü bu arada

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ilk olarak offline oyunlarda yapmaya başladım bazı hikaye oyunların'da bölümleri geçemiyordum ve hile ile tanıştım :D ilk hile'yi 2009'da kullandım :D

Üye
7 HİZMET YILI
ilk hileyi wolfteamda açmıştım çünkü p2w ydi ve artık para yatırmaktan bıkmıştım :D

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Her Hile Açanın Açtığı Oyunda Kötü Anısı Vardır Bence.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
İlk hilem Warband diye bi tane oyu vardı onda asker hilesi falan yapıyodum çök zevkliydi hala seviyorum o oyunu. Sonra onliede rakion diye bi oyun vardı onda yapmaya çalışıyordum fakat bi türlü yapmadım. :)

ZAY

Üye
7 HİZMET YILI
Ben bitane mobil oyunda yapmıştım galiba hungry shark di.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İlk kullandığım hile:Umut Tamirci
Tarih:2016
Sebep:Kışkırtmak ve p2w

Üye
7 HİZMET YILI
İlk hilemi Bora adlı arkadaşımın sayesinde kurt oyununda açmıştım (wolf). Oyunu buga sokup saniyede 20 kill fln alıyordum. 1 yıl önceydi. Şimdi ise CSGO hilesi ile oynuyoru

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İlk hilemi 2015'te açmıştım galiba. Oyunda çok hileler olduğun için açtım. (wolftü)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rosta Normal saf oyuncuydum taki tele bomba yiyene kadar :) 2017

Üye
7 HİZMET YILI
2013 yılıydı sanırım.TeknoMw3'de bir çok wallhacker ve aimboter vardı.Onlara inat public hileleri kullanırdım .Uzun bir süre boyunca da kullanmaya devam ettim :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
wolftü 2016 ben m4a1'le dalarken adamlar Alsancakla öldürüyordu base tarayanlar mı dersin ordan MH ile tanıştım uzun zamandır ben bu forumdayım zaten :D Gizli Sır :)

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Tarih 2011 Oyun : Wolftaym

Kuzenimle Oynuyoruz Karakter 0 1 Aydır Oynuyorum Kuzende Zenci Kıvırcık Adam Var Benden İyi Oynuyor Neyse Yenildim Sonra Dedim Bu İş Böle Olmaz Aga O Günden Beri Buradayız.

Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
7. sınıfa giderken wolftü Aeria'da denemiştim açmayı.Sonra GameMaster'ın önünde hilemi tanıtmıştım :mum:Tabi ben nereden bileyim onun GameMaster olduğunu. HWID'imi banladı onun çözümü felan bulduk. Sonra wolftü TR'de takılmaya başladım. Siberyazilar diye bir site vardı ozamanlar oradan hile kullanmaya başladım. Bir abim vardı onla oynardık tabi ben gardiyan kurtla takla atardım :mum:Sonra TamKafadan.com diye bir site buldum :thinkie: Yenilerde birşey çağrıştırmaz ama eskilere çok şey hatırlatır. Şimdide buradayım işte :mum:

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ilk hileyi kullanmaya başladıgım zaman facebook oyunlarıydı onlarda para elmas filan için

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Mount & Blade Warband. Oyunda asker toplamak falan zordu ve ben kocaman bir ordu ile kale kuşatmak istiyordum.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Redin skype'de konuşurken bilgisayarımda olan hatadan dolayı dur bi modemine vurıyım çözelim demişti o gece facem düştüğünden bu yana face kullanımı bırakıp imkanım olduğu sürece illegale girerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...