keske wolftü hilesi gelse başlarım vallal aksfjklşfjlsdşZamanın burdaki etkisi önceden kodların bulunmasının kolay olması ya da zor olması değil, artık sürekli yaptıkları oyundan sıkılıp momentumunu başka bir alanda çabalayarak farklı bir deneyim yaşamak isteyip yaptığı işi her yönleriyle beraber iyice kavramak. Örneğin memoryhackers önceden tamkafadan adlı sitede Joygamenin S2 Son Silah adlı oyunundaki hileleriyle tanındı lakapları ise SCaRFaCE! idi aynı ekibin içinde olan LeftSpace oyundaki bıçak modunda silah alınmasını sağlayan hileyle tanındı. O dönemde birçok coder arasında bu tür oyunlarda kod yüzünden adını vermek istemediğim kişiler yüzünden drama çıksada artık kendini yıllar içerisinde daha çok geliştirmek isteyen bir yapı haline bürünerek isimlerini DwordTeam olarak duyurdular, ben bu tür olayları kafamda bir yere oturtarak analiz etme kabiliyetine sahibim övünmek gibi olmasın S2 Son Silahta 15 yaşında google'a düz s2 son silah hile yazan biriydim hatta online oyun olarak ilk hilemi C.E 'de S2 Son Silah'ta kuzenimle beraber yaptığım uçma hilesiydi sonra silah hilesi geldi onların güncellemede valueleri değişti, value değişse bile sonuna 1 yazarak silah hilesi yapabiliyorduk ama sadece görüntü falan değişiyodu hasarı eski silahın hasarıyla aynı falan oluyordu falan filan bu tür şeyleri merak edip takip ettiğim için bu kişiler bana öncü oldu yalan yok. Şimdi bu site size dıştan tek bir fikirle hadi işte bu siteyi yapalım hileleri paylaşalım kafasıyla kurulmuş gibi gözüksede arkasında sağlam bir geçmiş,hevesli bir hayal ve yoğun bir emek var. İşte bu yüzden bu ekip farklı oyunlara yönelerek kendilerini geliştirme aşamasında test ede ede buraya geldi hatta bir ara oyun bile çıkarmaya çalıştılar ekibin bir ara beraberce çekindikleri vlog gibi videoları vardı yaptıkları oyunu tanıtıyorlardı oyun işte o oyun neyse işte kimsede yok güncelleme gelmiyor yok woftü hile çıksın bu ekip birşey yapmıyor gibi düşünebilir bunu düşünmekte özgürde, siz ister yazın ister yazmayın bu adamlar üretmeye devam edicek siz istesenizde istemesenizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?