Hile den işlemciye aşırı zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar normal bir şekilde oyunda Bi sıkıntı yok fakat hileyi açınca işlemci fanı normal hızından 4 5 kat daha hızlı dönmeye başlıyor? Ve hileyi açınca cmd ki yazılar 4 5 tanesi kırmızı? Bu normal değil normalde sıkıntısız kullanıyodum ne olduysa bu 2 gün içinde oldu? Hile yüzünden %100 eminim birde bu cmddeki Bi kaç satırın kırmızı olması normali? NOT işlemci derecesi 99 geliyor. Hilesiz 60
Lan deli olcam artık pubg lite 100 yıl ban bide bu başıma çıktı dünde başka sıkıntılar oldu bu 2 gün ne yapımda bunlar başıma geldi

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Hileyi kullanmak sana kalmış birşey hileyi yapar adamlar yayınlar sana zorunlu bir şekilde kullan demiyorlar ister yükle ister yükleme o sorun sadece sana ait gibi gözüküyor.
başka bir yerden virüs bulaştırmış olabilirsin. Bilgisayara herhangi birşey olup da memory hackersa böyle oldu şeklinde konu açman yanlış atarlı atarlı bide

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi kullanıp kullanmamak senin elinde nedir ben böyle cümlemi kullandım nasıl bir yorum ya bu

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Lan deli olcam artık pubg lite 100 yıl ban bide bu başıma çıktı dünde başka sıkıntılar oldu bu 2 gün ne yapımda bunlar başıma geldi

Kardeşim ben bu yorumuna göre konuştum. Ağlaman ağlamaman beni alakadar etmez saten ağlanacak bir durum yok üsteki arkadaş biraz abartmış.
Hileyi indiriyorsan bunlara göz alacaksın ki o sorun hileden kaynaklı bir sorun değildir.

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi kullanmak sana kalmış birşey hileyi yapar adamlar yayınlar sana zorunlu bir şekilde kullan demiyorlar ister yükle ister yükleme o sorun sadece sana ait gibi gözüküyor.
başka bir yerden virüs bulaştırmış olabilirsin. Bilgisayara herhangi birşey olup da memory hackersa böyle oldu şeklinde konu açman yanlış atarlı atarlı bide
Dostum virus mirus yok 2 gün içinde olmaya başladı hileyi açınca farkettim birde hileyi kötükemiyorum çok yanlış yorumlar yapıyorsunuz. 3 yıldır memory kullanıyorum hileye birşey demiyorum sorunu çözmeye çalışıyoruz burda ayıptır

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Dostum virus mirus yok 2 gün içinde olmaya başladı hileyi açınca farkettim birde hileyi kötükemiyorum çok yanlış yorumlar yapıyorsunuz. 3 yıldır memory kullanıyorum hileye birşey demiyorum sorunu çözmeye çalışıyoruz burda ayıptır

Tamam kardeşim kusura bakma o zaman biz sorununa yönelelim sorununu detaylı bir şekilde yaz yardımcı olayım. Ve bu sorun hileyi açtıktan sonra mı oluyor ?
Post automatically merged:

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI

Kardeşim ben bu yorumuna göre konuştum. Ağlaman ağlamaman beni alakadar etmez saten ağlanacak bir durum yok üsteki arkadaş biraz abartmış.
Hileyi indiriyorsan bunlara göz alacaksın ki o sorun hileden kaynaklı bir sorun değildir.
Dostum tamam anlıyorum seni ama hileyi açınca bunlar başıma gelmeye başladı 2 gündür. hileyi tabi kulanıcam fakat kulanırsam 1 2 saat içinde kasa diye birşey kalmaz. Bir hatammı var diye yorum bekliyorum

Tamam kardeşim kusura bakma o zaman biz sorununa yönelelim sorununu detaylı bir şekilde yaz yardımcı olayım. Ve bu sorun hileyi açtıktan sonra mı oluyor ?
Evet.

Dostum tamam anlıyorum seni ama hileyi açınca bunlar başıma gelmeye başladı 2 gündür. hileyi tabi kulanıcam fakat kulanırsam 1 2 saat içinde kasa diye birşey kalmaz. Bir hatammı var diye yorum bekliyorum

Evet.
Birde Hiledeki Cmd menüsü 3 4 satırı Kırmızı renkte yazılar? Bu normal mi

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI

Evet.

Anladım kardeşim biraz sonra yetkililerden bilgi gelir. Yada hileyi kullanan kişilerden birisi yazar.
Sorun Şunlardan birisi mi fan hızı artıyor demişsin.
CPU-BELLEK-DİSK Bunların kullanımı artıyor mu ??

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Anladım kardeşim biraz sonra yetkililerden bilgi gelir. Yada hileyi kullanan kişilerden birisi yazar.
Sorun Şunlardan birisi mi fan hızı artıyor demişsin.
CPU-BELLEK-DİSK Bunların kullanımı artıyor mu ??
Zaten emilatör işlemciyi full kulanıyor ama sıcaklık 60 70 arasında buda normal ama hileyi açtığımda cmd geldiğinde fan 4 5 kat daha hızlı çalışıyor sıcaklık 99 felan geliyor

Zaten emilatör işlemciyi full kulanıyor ama sıcaklık 60 70 arasında buda normal ama hileyi açtığımda cmd geldiğinde fan 4 5 kat daha hızlı çalışıyor sıcaklık 99 felan geliyor
Bellekte normal 2 veya 2.5 GB arasında

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI

Bellekte normal 2 veya 2.5 GB arasında

Termal macun birşey değiştir emülatör o kadar kullanmaması lazım bende oynuyorum o kadar kullanmıyor

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Termal macun birşey değiştir emülatör o kadar kullanmaması lazım bende oynuyorum o kadar kullanmıyor
Q8400 İşlemcim belki güçlü olmadığından kulanıyor ve dün yeniledim her ay yeniliyorum

Birde şu var Google de işlemci sıcaklığı 50 lerde bu normalmii boşta 40

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o kırmızı şeyler indiremediği için çıkıyor Hile dosyalarını yani sorun senden kaynaklı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İşlemcin nedir? Hileyi açmadan işlemci kullanımı ve hile açtıktan sonraki işlemci kullanımı nedir?

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşlemci kullanımı ilk hilede aşırı fazlaydı r3 de giderildi ama yinede işlemci tabiki kullanıcaktır . Bu durumun seninle alakalı tek kısmı cpu yetersizliği bunun çözümü içinde işlemcini yeniliyebilirisin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
MH'yi açtığımda benim bilgisayarım da delirecek gibi oluyor donmadan oynanmıyor.

ConfuserEX King
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
knk normalde hile açtığında dikkat edersen oyun kasıyor ve bu oyuna extra yük katıyor ve pc'yi zorlıyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile açtığın zaman doğal olarak cpu kullanımın biraz da olsa yükselir, eğer çok ama çok eski işlemciniz varsa (ki sizin işlemciniz çok ama çok eski bir işlemci) cpu kullanımı orta seviye bilgisayara nazaran çok daha fazla artacaktır. Doğal olarak, cpu kullanımı arttığı vakit fizik kuralları ile birlikte işlemciniz de ısınacaktır elbette. Eğer iyi bir soğutma sisteminiz de yoksa o zaman yapabileceğiniz bir şey de yok demektir. Yani bu hileden kaynaklı bir problem değil, mesela gidip BF1 açtınız ve cpunuz işlemci kullanımından dolayı çok ısınıyor. Gidip EA firmasına bakar mısınız sizin oyununuz yüzünden benim işlemcim ısınıyor diyebilir misiniz ? Komik olurdu değil mi... Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...