Hile Diye Trojan Paylaşanlara Son

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Evet oyun hilesi diye yada sosyal medya hack'i için çok fazla trojen yiyoruz ama önemli olan güvenli site kullanmak her önümüze çıkan indirmeye tıklamamak bu rat da olabilir uyarmak isterim

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bu sadece keylogger ıcın cozum zaten ratlarda rat programının ustune system 32 gecıyor yanı soylebısey dıor rat ben aktıf olmassam system32 başlayamaz yanı baslangıcta rat baslıyor eger rat dogru duzgun calısmazsa system başlatılmaz.

Üye
8 HİZMET YILI
bana bulaşmıştı salak kafam trojanı yemiştim 127 c işlemci sıcaklığını gördüm ve ondan sonra hemen restartladı pc yi ve bende hemen güvenli modda açıp kurtarılması gereken dosyaları kurtarıp formatlamıştım trojanı yoketmeninde tek yolu bu değilmi zaten

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sağlam bir virüs yediysen bu konu bile seni kurtarmaz.
En iyisi format

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim sürekli format amak zorunda kalıyordum diske zarar gelmesinden iyidir
Post automatically merged:

<3

Üye
7 HİZMET YILI
ben kendim virüsleri yiye yiye hangi sitenin programlarının temiz olduğunu öğrendim , şahsen her bilgisayar kullanıcısının bir kere virüs yemesini isterim. Altta biraz değil çok detaylı bir yazı yazdım okumak istemeyenler direk !!!!! le başlayan satırdan okuyabilirler.( birdaha virüs yememek için daha dikkatli davranır hop buna şuna atlamaz en azından ). Ben virüsleri (üşengeç biir olduğum halde) pcde araştırıp bulup siliyorum tabi bi program sayesinden tamamen hdd den siliyor direk ( normalde çöp kutusundan bile sildiğiniz dosyalar hdd de duruyor. o veriyi tamamen yok etmek imkansız nerdeyse ancak bazı programlar bu hdd den bile silmek istediğiniz dosyaları kendine aktarıyor sizde kalmıyor birşey yani depoala sistemi gibi birşey [ hiçbir dosyanın silinmemesinin en büyük nedeni hiç bir şey yoktan var vardan yok edilemez. teorisinden kaynaklı] siz hdd de dosyalarınızı enerji olarak saklarsınız ( eskinden beri böyle şuan değiştimi bilmem) enerjide az öncde dediğim gibi vardan yok yoktan var edilemez))
!!!!!!neyse kısaca her kullanıcı en azn 1 kere virüs yemeli ona göre temkinli davranmalı virüsü ben kendim bulup pcmden kendim kaldırıyorum hdd den tamamen silmeme yardımcı olan program sayesinden programı isteyenler asc dosya öğütücü indir yazarsanız çıkacaktır. ilk ana programı yuklemeniz lazım ve kullanabilirsiniz .
aynı durum bendede oldu ya :) benm çözümüm sanal pc de çalıştırmak hileyi

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bi ara benim bilgisayara çince şeyler inmişti vallahi ha sonra format atmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...