Hayırlı akşamlar arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi örneğin pubg de veya bf de hile kullandım tamamiyle temizlemek istiyorum sadece xfproject dosyasını silmem yeterli mi yoksa appdata vs silmem gereken dosyalar var mı ?
Rst host 2.0 diye bir program var dostum bu programla host dosyanı resetleyebilirsin 10 sn de sonra
%temp% dosyasının içindekileri silip pc yi yeniden başlat işlem tamamdır
reis pc ye format atma şansın varsa at ban yiyebilirsin veya olmuyosa avast antivürüs progaramını indir kur tüm vürüslü oyun hilelerinde kulandığın dosyaları silliyor pc yi tara diyosun sana öneririm
reis pc ye format atma şansın varsa at ban yiyebilirsin veya olmuyosa avast antivürüs progaramını indir kur tüm vürüslü oyun hilelerinde kulandığın dosyaları silliyor pc yi tara diyos
Rst host 2.0 diye bir program var dostum bu programla host dosyanı resetleyebilirsin 10 sn de sonra
temp %temp% prefetch appdata hepsini silmen lazım garanti olsun. tamamını silmek için biraz araştırma yap program paylaşmak yasak olduğundan atamıyorum.