Süper Üye
pubg mobıleyı secmısım ya kategorılerde (= aldıgım sslerı buraya nasıl atabılırımhabngi oyun kardesim onu belirt bi yardımcı olayım ona göre
pubg mobile sanırım konu ohabngi oyun kardesim onu belirt bi yardımcı olayım ona göre
knk hangi oyun onu belirt önceherkese merhaba hileyi calıstırııyorum ekrana gelıyor ama calısmıyor ne aımbot ne wallhack hıcbır sey calısmıyor soyledıgınız her seyı de yaptım defender zaten kapalı yoksa ındıremezdım yenıden baslatmayı da denedım ama olmadı )=
nasıl yanı home tusu etkınlestırıp kapatıyor mu ıns degıl mı ohileyi home tuşu ile açık kapatabiliyorsun
sanırım okumadın sılıp tekrar yukledıgımı yazmıstım cunküAcılır kardesım tekrar yukle .. bu sorun herkesde var . Tekrar yuklediginde calisiyor
aynı problemı bende yasıyorum bı cozume ulasırsan burdan yazassana kardesımherkese merhaba hileyi calıstırııyorum ekrana gelıyor ama calısmıyor ne aımbot ne wallhack hıcbır sey calısmıyor soyledıgınız her seyı de yaptım defender zaten kapalı yoksa ındıremezdım yenıden baslatmayı da denedım ama olmadı )=
sırf mesaj kasmak ıcın yapmayın sunu raporlamak ıstemıyorum bır sorun var cozumunu bılmıyorsan yazma lutfenanti virusu kapat
herhalde kullanamayacaz kardoyok kardeşim boşuna konu açmışsın ilgilenen yok ben neredeyse 4 gündür bu konu üzerine herkese yazdım cevap veren olamadı ayrıca hilenin test sürümünü çıkarmışlar onuda sadece onaylı üyeler kullanabilecek yani istediğin kadar hileyi sil geri yükle olmadığını söylesen de bir çözüm yolu bulan olmayacak...
umarım bulurumaynı problemı bende yasıyorum bı cozume ulasırsan burdan yazassana kardesım
bende arıym bulursam solerım burdansırf mesaj kasmak ıcın yapmayın sunu raporlamak ıstemıyorum bır sorun var cozumunu bılmıyorsan yazma lutfen
herhalde kullanamayacaz kardo
Post automatically merged:
umarım bulurum
home derken knkhome tusuna bastın mı knkam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?