Seçkin Üye
Hileyi belli eden hileler kaldırıldı geri geleceğini de sanmam belki bunun premiumunu çıkartırlar o özellikler onda olur.Selamlar Olsun MEMORYHACKERS Ekibi, 2017'nin Mart Ayından Beri Kayıtlıyım, Bizim oynadığımız şu Savaş oyunu Rules of Survival Hilesini geliştirmelisiniz, bende 3 senelik bir hile yapımcısıyımdır kodlardan çok anlarım tabi geçmişte kaldı, Bi ara sınırsız mermi gelmişti sonrada yine kaldırdınız, bişey demedik çalışmıyordu yapılır tekrar koyulur diye bekledik, hızlı paraşüt kalktı bu sefer. Hileye yeni şeyler eklenmeli üstelik hileyi kullanırken arada oyundan atıyor. Oda düzeltilmeli Benim söyliyeceklerim bunlar. Hayırlı Günler
Zaten türkçe de oluyor ingilizcedeTürkce Yapsanız güzel olur kardesim biraz türkceyi ceivirin
Ayarlardan türkçe yapabilirsiniz.Türkce Yapsanız güzel olur kardesim biraz türkceyi ceivirin
Zaten hileyi yapan özellik hile kardeşim. Hile bunun açıklamasını yap bana Belli etmeden oynarsak zaten tadı kalmaz.Hileyi belli eden hileler kaldırıldı geri geleceğini de sanmam belki bunun premiumunu çıkartırlar o özellikler onda olur.
Dedim ya belki premium çıkartırlar belli eden özellikler orada olur.Zaten hileyi yapan özellik hile kardeşim. Hile bunun açıklamasını yap bana Belli etmeden oynarsak zaten tadı kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?