- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
Abi ilk öncelikle konuma bakman beni çok gururlandırdı. Fakat daha demin hileyle oyuna girdim aimbot esp menüsü kaldırmışsınız en azından onlar kalsaydı be :d çok üzüldüm ekstralar menüsündede fazla zıplama hızlı koşma bunlarlamı idare etçezHee, ekleyelim telekilli, sınırsız mermiyi. Tek reportta ban yiyin. Sonra da hile ban atıyor diye ortalıkta gezinin
Konuyu okusaydın konuda en geç 1 hafta içerisinde kaldırılan özellikler eklenicek diye yorum yazıyor. Onları hepten kaldırmadık şuan çalışmadığı ve güncellediğimiz için kaldırdık. Her özellik güncellendikçe eklenilecek zaten.Abi ilk öncelikle konuma bakman beni çok gururlandırdı. Fakat daha demin hileyle oyuna girdim aimbot esp menüsü kaldırmışsınız en azından onlar kalsaydı be :d çok üzüldüm ekstralar menüsündede fazla zıplama hızlı koşma bunlarlamı idare etçez
Size burda öneride bulunuyoruz verdiğiniz cevaplar daha nazik ve disiplinli olmalıHee, ekleyelim telekilli, sınırsız mermiyi. Tek reportta ban yiyin. Sonra da hile ban atıyor diye ortalıkta gezinin
Bu benim nazik tarafım kardeş, disiplini de senden öğrenecek değiliz. Burada yaptığınız önerinin önce ne olduğunu kavrayın. Bundan bir kaç hafta önce telekill kaldırılsın mı yoksa kullanmaya devam edecek misiniz diye oylama yapıldı. Üstün farkla telekill kaldırılsın dediniz. Burada demokrasi işler, burada demagojiye yer yok. Boş yapmayacaksın, yaptıklarının sonuçlarıyla yaşayacaksın.Size burda öneride bulunuyoruz verdiğiniz cevaplar daha nazik ve disiplinli olmalı
Bu benim nazik tarafım kardeş, disiplini de senden öğrenecek değiliz. Burada yaptığınız önerinin önce ne olduğunu kavrayın. Bundan bir kaç hafta önce telekill kaldırılsın mı yoksa kullanmaya devam edecek misiniz diye oylama yapıldı. Üstün farkla telekill kaldırılsın dediniz. Burada demokrasi işler, burada demagojiye yer yok. Boş yapmayacaksın, yaptıklarının sonuçlarıyla yaşayacaksın.Size bu zamandan sonra disiplini öğretecek ben değilim elbette. Konuyu daha fazla uzatmıyor, kolaylıklar diliyorum..
muratcım dogru soylemııssın boyle serefsızlık gormedım nıye bu bı guncelleme yapıyonuz herşey gıdıyo lan bızım başkasıyla ne farkımız var anaymousun hılesı herşey var sınırsız mermı sınırsız can sınırsız loot nedır bu kesınlıkle ban yok bırde bu program daha ıyı ama bız turkler ıçın yasak !Selamlar Olsun MEMORYHACKERS Ekibi, 2017'nin Mart Ayından Beri Kayıtlıyım, Bizim oynadığımız şu Savaş oyunu Rules of Survival Hilesini geliştirmelisiniz, bende 3 senelik bir hile yapımcısıyımdır kodlardan çok anlarım tabi geçmişte kaldı, Bi ara sınırsız mermi gelmişti sonrada yine kaldırdınız, bişey demedik çalışmıyordu yapılır tekrar koyulur diye bekledik, hızlı paraşüt kalktı bu sefer. Hileye yeni şeyler eklenmeli üstelik hileyi kullanırken arada oyundan atıyor. Oda düzeltilmeli Benim söyliyeceklerim bunlar. Hayırlı Günler
nereye geldı he oturdugun yerden laf atması degıl gıdıp yonetıyle monetıcıyle goruş kardeşimmmm!!1Hileyi belli eden hileler kaldırıldı geri geleceğini de sanmam belki bunun premiumunu çıkartırlar o özellikler onda olur.
Kaçkere Yazdım Bilmiyorum tekrar yazıyorumBÖYLE BİRSEY OLAMAZ NE ANLAMI KALDI HİLENİN ŞİMDİ COK SACMA
Ben gelecek diye bir şey söylemedim çok istiyorsan bir yöneticiyle konuşabilirsin.nereye geldı he oturdugun yerden laf atması degıl gıdıp yonetıyle monetıcıyle goruş kardeşimmmm!!1
biz kullanıcı degılmıyız hee DEGILMIYIZ EVT OYLEYIZ bırada kullanıcılara veya muşterılere saygın olsun sabırsızlıkla alakası yok 1 kere oldu gelırdedık geldı 2 dedık geldı 3 dedık geldı 4 de sabır dayanmaz!Kaçkere Yazdım Bilmiyorum tekrar yazıyorum
Forumdaki kullanıcılar sabırsız olduğu için şimdilik light versiyonu çıktı bi haftaya kalmaz tümü gelir sabır..
Adminler in sözünü dinlemicksen forumda yerin yokbiz kullanıcı degılmıyız hee DEGILMIYIZ EVT OYLEYIZ bırada kullanıcılara veya muşterılere saygın olsun sabırsızlıkla alakası yok 1 kere oldu gelırdedık geldı 2 dedık geldı 3 dedık geldı 4 de sabır dayanmaz!
Sen anlamamakta ısrar ediyorsun benim sözümü dinleme tamam ama bir açıklama yapılmış sen bunu anlamıyorsun .oraya lınk atarken premınum geldı orda vardı dye hava atması degıl bırazda bılgı sahıbı ol yapamayacaksan çık gıt!
Boş spam yapma geri gelecek cevaplara kapalıyım.sen anlamamış olamasın hele oturdubgun yerden mahalle karısı gıbı konusması degıl kardeşım agzımı actırma bılmıyosan konuşma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?